Kultura

Први музички фестивал ''Наша ствар-Теслић 2009''

ДОБОЈ - У Теслићу ће вечерас бити отворен Први музички фестивал под називом "Наша ствар - Теслић 2009", на коме ће учествовати 21 афирмисани бенд из Републике Српске, Србије, Словеније и Аустрије, као и више неформалних домаћих група.


Фестивал ће вечерас у 20.00 часова отворити начелник општине Теслић Саво Касаповић.

На Фестивалу промотивно-рекреативног карактера учествоваће седам бендова из Београда, четири из Бање Луке, по два из Теслића, Новог Сада и Беча, те по један из Приједора, Сремске Митровице, Кикинде и Љубљане.

Директор Фестивала Невен Мајсторовић рекао је да ће вечерас наступити шест рок извођача, као и више домаћих неформалних музичких група, док ће се публици сутра представити осам реп извођача, као и теслићка "брејкденс" група.

Посљедње вечери, 8. августа, наступиће седам извођача електронске музике, међу којима су "Виториа Ребека" (Vitoria Rebeka) из Словеније, "Саша ди Анђело" (Sasha d" Angelo) из Беча и београдски "Ултрадрајв" (Ultradrive).

За три фестивалска дана организоване су посјете теслићким туристичким и културно - историјским знаменитостима, а улаз за посјетиоце, као и боравак у кампу, непосредно уз градску плажу, на којој ће бити одржан фестивал, је бесплатан.

Организатор фестивала је Омладинска организација "Наша ствар" из Теслића и Туристичка организација ове општине, уз спонзорство начелника општине Теслић Саве Касаповића.

 

 

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog