Sport

Joвановић на прагу Ливерпула

Угледни британски дневник „Тајмс”, у јучерашњем броју пише да је репрезентативац Србије Милан Јовановић (28) на прагу преласка у славни Ливерпул.


Наводи се да је петоструки првак Европе нападачу Стандарда и најбољем фудбалеру у Белгији понудио трогодишњи уговор, који би могао да буде продужен за још једну годину.

Трансфер би требало да буде реализован на љето, прије Свјетског првенства у Јужној Африци, када ће Јовановић постати слободан играч, јер му на крају сезоне истиче уговор с прваком Белгије.

Финасијски детаљи нису наведени, али су претходно неки таблоиди у Енглеској помињали суму од 10 милиона фунти.

Међутим, „Тајмс” подсјећа да су за Јовановића веома заинтересовани италијански Милан и Бирмингем, као и да није био превише импресиониран понудом Ливерпула.

У поднаслову текста је истакнуто да је Јовановић поставио један необичан услов: да би потписао уговор с Ливерпулом, тражи да тренер екипе с „Енфилд роуда” и сљедеће сезоне буде шпански стручњак Рафаел Бенитез!

„Тајмс” истиче да је Ливерпул први предузео конкретан потез око ангажовања Јовановића, али да се сада очекује и брза реакција Милана, седмоструког европског шампиона.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog