Sport

Партизан гостује захукталом Марусију

Кошаркаши Партизана данас у Атини играју меч трећег кола Топ 16 фазе Евролиге са екипом Марусија. Црно-биjели су у прва два кола забиљежили побједе над Панатинаикосом у Атини и Барселоном у Београду, док је Маруси на старту поражен од Барселоне, а затим је као домаћин савладао Панатинаикос.


У претходном колу првенства Грчке, Маруси је савладао до тада водећу екипу Олимпијакоса са 82:74.

Тренер Партизана Душко Вујошевић објаснио је да његову екипу очекује знатно тежи посао него што се мисли, пошто је Маруси у посљедња два меча савладао двије најбоље грчке екипе, Панатинаикос и Олимпијакос.

- Свима је јасно да су те двије утакмице са Марусијем одлучујуће и да се ради о изузетно квалитетној екипи чија игра и резултати су изнад имена клуба и буџета са којим располажу. Играмо са екипом која је у фантастичној форми, која прави изванредне резултате, која заслужује сваки респект и која је на свом терену апсолутни фаворит. Наравно да би они хтјели да терет фаворита пребаце на нас и да они играју растерећено.

Нормално, као и до сада идемо максимално мотивисани, са неком идејом и са неком својом рачуницом у глави, али и апсолутно свјесни да се ради о екипи која има квалитет, а овог момента и изванредну форму.

Меч трећег кола Топ 16 фазе Евролиге између Марусија и Партизана игра се данас, у "ОАКА" арени, од 18 часова и 45 минута.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog