Društvo

Јатова флота ускоро има 12 авиона

БЕОГРАД – Компанија "Јат ервејз" саопштила је да ће, након повратка два мотора привремено приземљених летјелица која се вечерас враћају са ремонта из њемачке компаније "Луфтханза техник", и доласком још два у скорије вријеме, ускоро имати 12 авиона.


То је највећи број летјелица од почетка године, саопштила је компанија, додајући да тренутно обавља саобраћај са десет авиона.

„Примјеном добре пословне политике успешно смо реализовали сарадњу са немачком компанијом "Луфтханза техник", а доласком ремонтованих мотора омогућићемо већу фреквентност саобраћаја и удобније летове нашим путницима", изјавио је генерални директор "Јат ервејза" Срђан Радовановић.

Намјера "Јат ервејза" је да током јесени додатно допуни флоту са два нова авиона, Боинг 737-700 која ће бити узета у закуп.

Према летњем реду летења, који се примјењује од 28. марта до 30. октобра, "Јат ервејз" ће саобраћати на 38 дестинација, према 24 земље региона, Европе, Блиског истока и Сјеверне Африке, а уведене су и нове редовне линије за Порторож и Дубаи и три нове сезонске линије за Охрид, Солун и Гетеборг, наводи се у саопштењу.

"Уз унапређене постојеће услуге, као и бројне нове које су уведене, "Јат ервејз" од почетка године бележи раст броја путника, а редовност саобраћаја знатно је побољшана", наведено је у саопштењу.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog