Vijesti

Sastanak lidera opozicije u Banjaluci

BANJALUKA - Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mladen Bosić danas će, u odvojenim sastancima, razgovarati s predsjednicima Partije demokratskog progresa (PDP) Mladenom Ivanićem, Demokratske partije (DP) Draganom Čavićem i Narodne demokratske stranke (NDS) Krstom Jandrićem

Kako se očekuje, bit će riječi o aktuelnoj sitauciji u RS te daljim pravcima djelovanja i saradnje opozicije.

Bosić je ranije najavio sastanke lidera većih opozicionih stranaka zbog, kako je objasnio, situacije u RS i zbog onih koji proglašavaju opoziciju kao izdajnike.

On je izrazio nadu da će doći do promjene vlasti u RS na općim izborima 2014. te rekao i da podržava ukrupljavanje opozicije u RS.

Sastanak predsjednika SDS-a i PDP-a Mladena Bosića i Mladena Ivanića počinje u 12 sati, a izjave za novinare su planirane u 13 sati u Pres centru SDS-a u ulici Jovana Dučića 25.

Bosić će s predsjednicima DP i NDS Draganom Čavićem i Krstom Jandrićem razgovarati u 14 sati, a izjave za novinare su planirane u 15 sati, najavljeno je iz SDS-a.

RSE/Frontal

Komentari
Twitter
Anketa

Da li će izmjene Krivičnog zakona i uvođenje krivičnog djela uvrede i klevete uticati na slobodu govora u Republici Srpskoj?

Rezultati ankete
Blog