Vijesti

Novinarka prekinula Bećkovića usred besjede (VIDEO)

BIJELJINA - Najvećeg živog srpskog pjesnika i akademika Matiju Bećkovića dok je govorio besjedu o Svetom Savi usred besjede prekinula je bijeljinska voditeljka Svetlana Marković.

Dok je Bećković govorio o značaju Svetog Save za tradiciju srpskoga naroda, Markovićeva ga je prekinula riječima: "Hvala Vam, moramo program nastaviti".

Bećković je zbunjeno gledao oko sebe ne znajući šta ga je snašlo, a još zaprepašćenija je bila publika u sali etno sela Stanišići koja nije mogla vjeruje šta se dešava.

Ništa manje nisu bili zaprepašćeni ni gledaoci koji su ovu manifestaciju mogli da prate u direktnom TV prenosu Radio televizije Republike Srpske.

Program je potom nastavljen izvođenjem,  kako tradicionalnih srpskih pjesama, tako i izvođenjem "Figarove ženidbe", Bečkog valcera i "Na lepom plavom Dunavu", ali je malo kome u sali zbog nelagode koju je izazvao ovaj gest više bilo do programa.

Da ništa više nije kako treba, videlo se i po tome što se Bećković više nije pojavljivao u sali, niti se pridružio zvanicama za svečanim stolom gdje mu je bilo rezervisano mesto.

Vesti.rs/Frontal

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog