Vijesti

Zolak: Vladajuća koalicija da saopšti stvarni razlog blokade Skupštine Grada Banjaluka

Blokada rada Skupštine grada Banja Luka od strane vladajuće garniture u gradu Banjaluci je krajnje neodgovorna, navodi u saopštenju medijima koje prenosimo u clelini Aleksandar Zolak, odbornik Partije demokratskog progresa.

Do danas, dvanaest dana nakod prekida pete redovne sjednice Skupštine grada Banja Luka nismo dobili obavještenje o terminu njenog nastavka.
Blokada rada Skupštine grada Banja Luka od strane vladajuće garniture u gradu Banjaluci je krajnje neodgovorna. Zbog nesuglasica u vladajućoj koaliciji najviše trpe građani koji su odbornike i gradonačelnika birali na izborima.

Prvi kvartal tekuće godine ističe, a gotovo ništa od planiranog u Programu rada Skupštine za ovaj kvartal nije usvojeno. Podsjećam da su predviđeni brojni programi koje je neophodno usvojiti u interesu građana, kao što su Program pomoći jednokratnih pomoći i stambenog zbrinjavanja izbjeglih i raseljenih lica, programi finansiranja omladinskih, kulturnih i sportskih aktivnosti, programi koji se tiču razvoja i unaprijeđenja sela.

Odbornici vladajuće koalicije trebaju građanima da saopšte šta je stvarni razlog blokade rada Skupštine, jer su ih građani birali.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog