Vijesti

Večeras je humanitarni koncert za Sofiju

Humanitarni koncert "Poklon za život - čestitajmo rođendan Sofiji Čergić" biće održan u Sportskoj dvorani Borik večeras s početkom u 20 časova.

Cilj koncerta je nastavak prikupljanja sredstava za transplantaciju koštane srži trogodišnjoj Sofiji Čergić, koja je prije pet mjeseci oboljela od akutne limfoblastne leukemije. Za transplantaciju, koja bi bila obavljena u italijanskom gradu Padova, neophodno je obezbijediti 130.000 evra.

Ova operacija jedini je spas za malu Sofiju, a dosadašnjim aktivnostima prikupljen je veći dio iznosa, te je potrebno još 30.000 evra kako bi Sofiji i njenoj porodici vratili vjeru u život.

Cijena ulaznice za koncert, koji će biti održan u banjalučkoj Sportskoj dvorani “Borik” , u 20 časova, iznosi sedam maraka.

Ljudi dobre volje trogodišnjoj Sofiji mogu pomoći i pozivom na humanitarni broj 1416 , ili uplatom sredstava u NLB Razvojnoj banci Banjaluka na broj računa 5620993000000198, poziv na broj 14827161.

Koncert organizuju emisija "Banjalučka panorama" i Sofijina tetka Brankica Dragojević. Radio Televizija Republike Srpske uključila se u akciju i otkupila 100 ulaznica za ovaj humanitarni koncert.

(RTRS/Intermezzo)

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog