Vijesti

Banja Luka čestitala rođendan Sofiji Čergić (Foto)

BANJALUKA – Sinoć je u SD Borik u Banjaluci održan Veliki humanitarni koncert “Poklon za život - čestitajmo rođendan Sofiji Čergić”.

Za koncert su se ukupno prodale 1.132 ulaznice, a sva sredstva od prodanih ulaznica namijenjena su za odlazak trogodišnje Sofije, koja je prije pet mjeseci oboljela od teškog oblika leukemije, na transplataciju koštane srži u Padovu (Italija).

„Sofija je naš borac. Ona nam je svima dala snagu i volju da idemo naprijed i da budemo hrabri u ovoj borbi. Veliko hvala svima koji su uz nas i koji su nam pomogli da zajedno prikupimo potrebna sredstva za Sofijino liječenje i time nam pokazali da ima dobrih ljudi“, rekao je Veljko Čergić, Sofijin otac.

Da imaju veliko srce i da su sinoć svirali i pjevali za Sofiju, za njen treći rođendan, pokazali su bendovi Letu štuke, Vanja The Frog, Balkan Ekspres i banjalučka pjevačica Maja Tatić.

„Poziv na dolazak u Banjaluku na humanitarni koncert smo prihvatili bez imalo razmišljanja, jer ovdje smo svi sa jednim ciljem koji je najbitniji od svega, ovdje smo da bi spasili jedan život“, istakao je Dino Šaran, frontmen benda Letu Štuke.

Veći dio sredstava za Sofijino liječenje je prikupljen, a s obzirom da je potrebno skupiti još sredstava, svi koji žele da pomognu da Sofija bude operisana, to mogu da učine i uplatom sredstava u NLB Razvojnoj banci Banjaluka, na broj računa: 5620993000000198, pozivom na broj: 14827161.

(Foto: Boris Čikić/Frontal) 

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog