Region

Ubica iz Mladenovca nije bio psihijatrijski bolesnik

Portparol Hitne pomoći Nada Macura potvrdila je da je jedna osoba u Velikoj Ivanči kod Mladenovca ubila 13 osoba i da su dvije teško povrijeđene.

Macura je rekla da je podatke dobila od kolega iz Hitne pomoći u Mladenovcu, a povrijeđene osobe su prevezene u Urgentni centar. Među povrijeđenima je, kako je rekla, Ljubiša B. koji je pucao iz vatrenog oružja, njegova supruga i jedna mlađa ženska osoba.

Macura je rekla da Ljubiša B. prema njenim saznanjima nije bio psihijatrijski bolesnik i ne zna se šta ga je natjeralo da između 4.30 i 5.00 ubije te ljude. On je iz vatrenog oružja ubio šest muškaraca, šest žena i jednu bebu, a prema nezvaničnim informacijama nakon toga je pokušao da ubije svoju ženu i sebe.

Prema Tanjugovim informacijama iz Urgentnog centra u tu zdravstvenu ustanovu su dopremljene tri osobe, od kojih je jedna u međuvremenu preminula. Portparol te ustanove Zorica Marković je rekla da se dvije osobe nalaze na odjeljenju reanimacije.

Dežurni ljekar iz Hitne pomoći pri Domu zdravlja Mladenovac dr Vasilj Žmiko rekao je za Tanjug da je, prema informacijama kojima za sada raspolaže, ubijeno osmoro ljudi.

- Dvije ljekarske ekipe su otišle na lice mjesta, obje su na putu za Beograd, jer ima troje ranjenih - rekao je Žmiko, ističući da je poziv ljekarima upućen rano jutros oko 05.40 časova. 

(Blic/Frontal)

 

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog