Vijesti

Banjaluka: Na dvije javne lokacije besplatan internet

BANJALUKA - Građani Banjaluke, ali i svi koji dođu u ovaj grad, od danas će moći da besplatno koriste internet na Trgu Krajine i šetalištu popularnog naziva "Parkić" u centru Banjaluke.

Bežični internet na dvije lokacije na otvorenom u zajedničkom projektu obezbijedili su kompanija "M:tel", Turistička organizacija grada Banjaluka i Gradska uprava.

"Kompanija `M:tel` prepoznala je potrebu savremenog društva da imamo pristup internetu u svakom trenutku gdje god se nalazili", rekla je novinarima v.d. izvršnog direktora "M:tel-a` za marketing i prodaju Slađana Babić na svečanosti obilježavanja početka funkcionisanja neograničenog interneta na otvorenom, koja je organizovana povodom obilježavanja dana grada Banjaluka.

Svečanosti su prisustvovali i gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović i direktor gradske Turističke organizacije Ostoja Barašin koji su izrazili zadovoljstvo zbog ovog projekta koji će, kako su naveli, približiti Banjaluku većim evropskim gradovima u kojima postoje besplatne internet zone.

(Srna/Frontal)

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog