Vijesti

Granulić: Najbitniji ljudski faktor

BANJALUKA - Predsjednik granskog sindikata zdravstva Republike Srpske Milenko Granulić razgovarao je danas sa vršiocem dužnosti direktora Kliničkog centra Banjaluka Duškom Račićem o planovima menadžmenta ovog centra u narednom periodu.

"Saglasni smo da nam je najbitniji ljudski faktor, funkcionisanje Kliničkog centra i pružanje adekvatne zdravstvene zaštite stanovnicima Republike Srpske", rekao je Granulić Srni.

On je dodao da ga je Račić upoznao o svim dešavanjima u Kliničkom centru u vezi sa radnicima koji su primljeni na određeno vrijeme i da su se dogovorili da će na osnovu potreba i zahtjeva načelnika klinika, odjeljenja i službi Kliničkog centra određeni ugovori biti produženi.

"Danas je nekoliko ugovora produženo sestrama koje su bile primljene na određeno vrijeme, tako da će se to rješavati kako kome bude isticao ugovor, po preporukama i potrebama načelnika klinika", rekao je Granulić.

On je istakao da će ovaj proces trajati malo duže i izrazio očekivanje da će se naći prostora da većina tih ljudi bude zadržana u radnom odnosu u Kliničkom centru.

(Srna/Frontal)

Komentari
Twitter
Anketa

Da li podržavate ideju da se Dan Republike Srpske umjesto 9. januara slavi 15. februara?

Rezultati ankete
Blog