Vijesti

Uskoro vanredna sjednica o banjalučkoj Toplani

BANJALUKA- O stanju u gradskoj "Toplani" u Banjaluci uskoro bi trebalo da se raspravlja na vanrednoj sjednici Skupštine grada, rekao je potpredsjednik gradskog parlamenta Zdravko Josipović.

Zbog obimnog materijala koji je pristigao za dnevni red, narednog mjeseca biće održane dvije sjednice Skupštine grada Banjaluka, odlučio je Kolegijum gradske Skupštine.

Prva sjednica biće održana 3. juna kada je planirano da odbornici, između ostalog, raspravljaju o izvještajima o izvršenju budžeta i realizaciji programa uređenja građevinskog zemljišta i komunalne potrošnje.

Pred gradskim parlamentom tada će se naći i informacije o poslovanju "Gradskog groblja", te komunalnih preduzeća "Čistoće" i "Dep-ot".

Na dnevnom redu sjednice Skupštine grada zakazane za 18. juni, između ostalog, naći će se Nacrt odluke o izmjenama Statuta grada, te Prijedlog pravilnika o uslovima i načinu ostvarivanja prava na subvencije za zapošljavanje novih radnika i samozapošljavanje u proizvodnim, zanatskim i uslužnim djelatnostima.

(Frontal)

Komentari
Twitter
Anketa

Da li podržavate ideju da se Dan Republike Srpske umjesto 9. januara slavi 15. februara?

Rezultati ankete
Blog