Vijesti

SNSD - Studentski lideri Igor Macanović i Radomir Jerkić su članovi SNSD-a

Savez nezavisnih socijaldemokrata objavio je na svom sajtu da su predsjednik Skupštine studenata Studentskog centra "Nikola Tesla" Igor Macanović i predsjednik Upravnog odbora Unije studenata Republike Srpske Radomir Jerkić članovi SNSD-a od 2006. godine.

Uvidom u bazu članstva Saveza nezavisnih socijaldemokrata saznali smo da su predsjednik Skupštine studenata Studentskog centra "Nikola Tesla" Igor Macanović i predsjednik Upravnog odbora Unije studenata Republike Srpske Radomir Jerkić članovi SNSD-a od 2006. godine.

Obzirom na izjavu predsjednika Unije studenata Republike Srpske Nikole Dronjka da će se "truditi da u Uniji studenata ne budu dječaci sa crvenim knjižicama", postavlja se logično pitanje da li se među njih računaju i Macanović i Jerkić, da li ima mjesta za "djevojčice sa crvenim knjižicama" i da li to predstavlja diskriminaciju mladih socijaldemokrata.

Macanović i Jerkić su članovi OO-a SNSD Srbac i Šipovo i nisu tražili zamrzavanje članstva niti su istupili iz Saveza nezavisnih socijaldemokrata.

Odjel članstva

(Snsd.info/Frontal)

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog