Vijesti

Đuro Čekić: Neću odustati makar umro u parku

Šator Đure Čekića i dalje je razapet u parku Mladen Stojanović. Kaže neće ga sklapati, dok ne dobije obećano.

Gradska vlast i SNSD u prošlogodišnjoj preizbornoj kampanji obećala mu je izgraditi etažu kuće za njegovu sedmočlanu porodicu. U međuvremenu očekuje još jedno dijete, a iz sadašnje kuće mora izaći do kraja idućeg mjeseca.

Iz budžeta predsjednika Republike Srpske ponuđeno mu je 10 hiljada maraka, što je odbio, jer je izračunao da mu treba dvostruko više. Računati je nastavio i kad je izašao iz Palate predsjednika i došao do nove računice.

“Mogu mi dati sav novac u materijalu da ja to uradim i samo da mi daju dvije hiljade maraka za hranu za porodicu i radnike. I naravno posao. Ovo je sramota vlasti”, kaže Čekić.

Obećano mora i da se izvrši, kaže Čekić, koga su zaboljele prazne riječi rečene samo zbog prikupljanja glasova tokom izbora. Navodi i da razmišlja da vrati državljanstvo državi koja ne brine o njemu kao svom građaninu.

“Kad vidim što mi radi moja zemlja, moj predsjednik, moj gradonačelnik, koji mi mogu pomoći, a ne da me drže ovdje šest dana i pitaj Boga koliko još”, razmišlja Čekić.

Još jednom je pozvao predsjednika Srpske Milorada Dodika da rješi njegov problem, inače od naredne sedmice pridružiće mu se, kako kaže i njegova trudna supruga.

Krov nad glavom moram obezbjediti svojoj porodici i neću odustati, makar umro u parku, poručio je Čekić.

(BN TV/Frontal)

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog