Tehnologija

Nova usluga Blicneta – TviN

Telekomunikacijska kompanija Blicnet predstavila je danas novu uslugu TviN koja podrazumijeva da možete pratiti televizijski program na svim uređajima koji podržavaju internet (tablet, računar, smartphone).

„To je usluga koju smo najavljivali već neko vrijeme, koju mogu da koriste naši korisnici na području BiH. To je u suštini multiskrining usluga. To znači da se selimo sa televizora iz tradicionalnog dnevnog boravka,  postajemo mobilni i možemo da gledamo televizijski program svagdje. Ne samo na računarima i tabletima, već i na pametnim telefonima, bilo da su iz Apple ili iz Android linije“, istakao je Igor Bohorč, direktor Blicneta.

On je dodao da sa slijedećom generacijom koju razvijaju biće omogućeno i gledanje TV van direktnog prenosa, tj. da  možete pogledati emisiju za tri dana unazad ili kako već korisnik ima potrebu.

Da biste gledali televiziju sa TviN-om potrebno je da prvo instaliratie aplikaciju na uređaje na kojima želite pratiti televizijski program na stranici tvin.blicnet.ba.

„S obrzirom da je u toku testna faza ovog novog servisa, u narednom periodu svi postojeći korisnici Duo, Trio i Quadro paketa koji sadrže usluge i televizije i Interneta mogu da koriste ovaj servis besplatno“, istakla je  Danijela Marinković-Orlić, stručni saradnik za korporativno komuniciranje Blicneta.

Trenutno u sklopu TViN dostupno je 30 televizijskih programa, različitog žanra.

Iz Blicneta su najavili da je do kraja juna aktuelna akcija za pakete koji sadrže usluge TV i Interneta sa kojom se ostvaruje 50 odsto popusta na mjesečnu pretplatui u prvih šest mjeseci korištenja.

 izvor: Frontal

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog