Vijesti

Poziv volonterima za učešće u radnim kampovima

Volonterski servis Republike Srpske, u saradnji sa Ministarstvom porodice, omladine i sporta Republike Srpske i Omladinskim komunikativnim centrom Banjaluka, objavio je poziv za volontere na volonterskim radnim kampovima ovog ljeta u Doboju i Bijeljini.

"Planirano je da volonteri pružaju pomoć pri uklanjanju smeća, čišćenju i sređivanju prostorija obrazovnih institucija, kao što su vrtići, osnovne i srednje škole i privatnih kuća starijeg seoskog stanovištva, koje su uništene i oštećene u poplavama, te ostale fizičke aktivnosti za kojima se na terenu ukaže potreba", saopšteno je iz Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske. 

U saopštenju se dodaje da je zbog prirode posla, potrebno da volonteri budu životonog doba od 18 do 30 godina, te da posjeduju fizičku spremnost. 

Prva volonterska smjena, odnosno volonterski kamp, biće održan od 28. jula do 3. avgusta, a druga od 4. do 10. avgusta. 

Za sve volontere biće obezbijeđeni smještaj i ishrana, kao i zabavne aktivnosti i kreativne radionice po završetku radnog dana. 

Popunjen prijavni formular za prve dvije smjene, volonteri mogu poslati na mejl vsrs@volonterskiservisrs.net  najkasnije do 24. jula do 12.00 časova. 

Formular se u elektronskom obliku može naći na internet stranici www.okcbl.org, i na internet stranici Ministarstva porodice, omladine i sporta www.vladars.net - Ministarstvo porodice, omladine i sporta - konkursi.

Izvor: Srna
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog