Muzika i film

Preminuo legendarni komičar Robin Williams

Poznati američki glumac Robin Williams (63) pronađen je mrtav u svom domu u Californiji, javili su američki mediji.

"Borio se sa teškom depresijom", izjavila je Mara Baksbaum, predstavnica za štampu. "Ovo je tragičan i iznenadan gubitak. Porodica moli za poštovanje privatnosti u ovim tužnim trenucima", dodala je ona.

Prema informacijama pomenutog sajta hitna pomoć je pozvana 11. avgusta oko 11:55 po lokalnom vremenu, a smrt poznatog glumca konstatovana je u 12:02. Glumac je poslednji put viđen 10. avgusta oko 22 časa, a istraga o uzrocima smrti je u toku. Robin Vilijams imao je 63 godine i radio je na nastavku filma "Gospođa Dautfajer".

Supruga preminulog glumca izdala je sledeće sopštenje za medije: "Izgubila sam muža i najboljeg prijatelja, a svet je izgubio jednog od najvoljenijih glumaca i divno ljudsko biće. Srce mi je slomljeno. U ime porodice molim sve za poštovanje naše privatnosti. Želimo da Robina ne pamtite po smrti, nego po smijehu i radosti koju je pružao svima".

Robin Williams je poznat po filmovima "Good Morning Vietnam", "Dead Poet Society", a dobitnik je Oskara za ulogu u filmu "Good Will Hunting". 

izvor: Mondo.ba

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog