Tehnologija

Bijeljina - Danas "prvi Republika Srpska ICT roudšou"

Udruženje informaciono-komunikacionih tehnologija Privredne komore Republike Srpske, u saradnji sa privrednim društvima iz ove oblasti iz Srpske i "Majkrosoftom BiH", organizuje danas u Bijeljini prvi "Republika Srpska ICT roudšou 2014".

Zajednička želja organizatora je da se ovim projektom promovišu IT dostignuća, izrada softvera aplikativnog softvera, ERP rješenja, računovodstveni programi, sistem integracije, "kompjuting klauding" rješenja, MS sistemske i kancelarijske platforme, dizajniranje veb portala i razvoj internet marketinga. 

Namjera je i promovisanje povezivanja sa društvenim mrežama i njihovo korištenje za poslovne svrhe, kao i poslovna i industrijska rješenja, saopšteno je iz Privredne komore Republike Srpske. 

Cilj projekta jeste da se domaća privredna društva upoznaju sa firmama iz IT branše, te da im bude omogućeno da na licu mjesta izraze potrebe za opremom, softverskim aplikacijama i drugim, uz mogućnost dobijanja višestrukih rješenja kao i praćenje razvoja ovih tehnologija. 

Prema programu, prvi "Republika Srpska ICT roudšou 2014" biće održan danas u bijeljinskom Centru za kulturu sa početkom u 10.00 časova. 

"Roudšou" će biti održan i u Trebinju sutra, a u Istočnom Sarajevu i Doboju u srijedu i četvrtak, 5. i 6. novembra. 

"Republika Srpska ICT roudšou 2014" u Banjaluci će biti održan 10. novembra u Privrednoj komori Srpske, sa početkom u 10.00 časova. 

Izjave za medije predviđene su 15 minuta prije početka događaja, odnosno u 9.45 časova, napominju iz Privredne komore. 

Izvor: Srna
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog