Muzika i film

Grupa Shanghai Street Fight predstavila novi spot!

Grupa Shanghai Street Fight predstavila je na promociji u KSET pabu u Banjaluci video-spot za novi singl "Shotokan Temple Fusion Blues". Bend je prisutne goste i novinare počastio nastupom na kojem su svirali autorske pjesme, ali i svjetski poznate hitove.

Nikola Kužet, član benda,  rekao je da je zadovoljan saradnjom s Play Team-om koji potpisuje produkciju spota, kao i singlom koji su stvarali proteklih mjeseci. “Čitava priča oko pjesme i spota je nadmašila naša očekivanja”, zaključuje Kužet. Saša Levi, vokal benda istakao je da je aranžman pjesme i pojedinačne dionice radio čitav bend. “Pjesma je nastala iz Nikolinog gitarskog rifa na koji smo Vanda Govedarica i ja napisali tekst. Naziv pjesme je zapravo radni naslov koji smo na kraju odlučili zadržati”, dodao je Levi. 

Režiser spota Dalibor Danilović istakao je da je Play Team na jedan dan pretvorio Dom kulture u Zalužanima u podijum za igranku iz 60-ih godina prošlog vijeka. “Ekipa je odradila sjajan posao, a jako sam zadovoljan kako su prisutni reagovali na video-spot”,  dodao je Danilović.

Poseban pečat video-priči dali su retro odjeća, frizure i šminka uz pomoć kojih su članovi benda i statisti dočarali atmosferu 60-tih godina prošlog vijeka i retro plesnjaka. Za retro frizure na snimanju bio je zadužen frizer Zoran Ćulibrk, a za šminku Nevena Kelečević.

Video-produkcija ipromocija video-spotapoklon su PlayTeam-a, kojije članoveovog benda obradovaoposebnom nagradom naovogodišnjem Jelen Demofestu, kaojedine banjalučke finaliste.

Bend je nastao krajem 2011. godine. Sastavljen je od pojedinaca različitih profesija, ukusa, godišta i temperamenata koji u niti jednoj razumnoj i logičnoj kombinaciji ne bi trebali da budu dio iste grupe, ali ipak jako dobro funkcionišu. Veseli i pozitivni, ali i jedinstveni na muzičkoj sceni, pretenduju da privuku veliku pažnju kako javnosti, tako i publike.

Autor: Frontal

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog