Banja Luka

Akcija SOBL-a: Prikupljeno 60 paketića za nezbrinutu djecu

Studentska organizacija Univerziteta u Banja Luci (SOBL) i ove godine je realizovala humanitarnu akciju "Slatkiš za osmijeh" u okviru koje su su prikupljeni slatkiši za mališane iz JU Doma za nezbrinutu djecu "Rada Vranješević" .

Na svim fakultetima Univerziteta u Banja Luci su prikupljane donacije u vidu slatkiša, te je pred kraj akcije u četvrtak 25. decembra u Klubu studenata Banja Luka (KSB) organizovana humanitarna žurka gdje su umjesto plaćanja gosti donirali slatkiše za ulaz. 

Kako bi prikupili što više slatkiša SOBL je potpisao ugovore o saradnji pri realizaciji ove akcije sa poslovnicama "Slatka kuća Swisslion" i "Dragstor Fortuna" u naselju Obilićevo i sa poslovnicom "Market As" na Starčevici u Banja Luci, gdje su se takođe prikupljani slatkiši. 

U pomoć im je pristupio i Studentski Centrar "Nikola Tesla" obezbjedivši prevoz paketića do doma. U okviru akcije prikupljeno je šezdeset (60) paketića, dok su pored donacija u vidu slatkiša, sakupljena i novčana sredstva, te su u dogovoru sa predstavnicima doma u tom iznosu kupljeni sportski rekviziti (lopte, reketi, ...) kao i društvene igre što im je bilo najpotrebnije. 

izvor: Frontal

 
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog