Srđan Puhalo

„Мој посао“ - РТРС

Мој посао“ - РТРС

Пошто нема ништа од моје посланичке каријере, све интензивније размишљам да се пријавим на овај нови РТРС-ов ријалити шоу „Мој посао“. Уједно би се ријешио моје фрустрације из дјетињства и напокон упознао Крцка.

Наравно, желим побједу и борићу се грчевито за њу. Имам неке идеје које су „генијалне“,  али то никако да препознају Инвестиционо развојна банка РС, комерцијалне банке, локални контроверзни бизнисмени и моја жена.

Али за коју идеју се одлучити? То је главни проблем!

Идеја бр. 1. Негдје у беспућима источног дијела Републике Српске отворити складиште за нуклеарни отпад. За то су посебно погодне општине Калиновик или Рудо. За коју годину тамо неће бити живе душе па се то свакако треба искористити за развој и примјену нових технологија, ово ће се свидјети предсједнику Кузмановићу, па макар и отпадних. Кад могу ови у Кршком, што и ми не би могли?

Идеја бр. 2. Психолошко савјетовалиште специјализовано за жиранте, њихове породице као и оне који мисле да ће их се банка ускоро сјетити. У оквиру савјетовалишта запослили би најмање пет људи: психологе, психијатре (због лијекова, некима прича не може помоћи) и брачне савјетнике. Циљ нам је добити срећне и дуговјечне жиранте, који живе у стабилним породицама, а који редовно враћају туђе кредите.

Идеја бр. 3. Агенција за хватање лажних инвалида, бораца и правих ратних злочинаца. Овим послом би могли запослити велики број демобилисаних полицајаца и војника. Фирма би била сигурно мултиетничка, јер би Срби раскринкавали и хватали Бошњаке и Хрвате, Хрвати Србе и Бошњаке, а Бошњаци Србе и Хрвате. Оваква фирма би значајно допринијела смањењу буџетских трошкова, што је сан сваке власти. Када заврше с лажним инвалидима, борцима и правим ратним злочинцима, онда се може орјентисати на лажна боловања и сумњиве повреде корисника животног осигурања.

Идеја бр. 4. Тренинг центар за пензионере, текстилце, обућаре и све остале који примају плату од 340 КМ мјесечно, под називом „Фотосинтеза“. Ту би се уз помоћ техника индијског јогина Прахлада Јанија (човјек тврди да није јео и пио 70 година), обучавали становници Републике Српске да живе без воде и хране. Буџетске уштеде би биле огромне, а народ би био задовољан. Самим тим и чињеница да имамо једнак број пензионера и запослених била небитна.

Па нека игра почне!!!

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog