Srđan Puhalo

Нема зајебанције

Прије неки дан Додик је свој говор у Фочи завршио ријечима „Гласајте за мене, немојте да се зајебавате!!!“ Слично је изјавио и пред локалне изборе 2008. године у Кнежеву, и освојио власт.  Једва чекам 4. октобар, па да видим да ли су ову „добронамјерну сугестију“ нашег премијера, Фочаци сватити озбиљно или ће су се наставили зајебавати.


Када је Додик, ономад,  куповао вилу на Дедињу, прича за медије и оне који их читају, била  је да је дигао кредит и да је продао своја два стана у Београду и некако намако те паре. Недавно су опет писане имаовинске картице и испаде да је први човјек Републике Српске успио да или задржи два стана и купи вилу на Дедињу, или је прво купио вилу, а онда и још два стана. Очито је да се наш Премијер не зајебава с некретнинама.

У налету отварања свега и свачега, по Републици Српској,  наш премијер је у Београду отворио и манифестацију Ком Трејда, Фабрику знања. Када се залауфао с отварањем, човјек се тек зауставио у Србији. Видите, он се ни с инерцијом не зајебава?

Ови из СНСД полако прелазе из политичке партије у попове. Пред изборе 2006. године су нам обећавали референдум и отцјепљење, а данас нам препоручују тиховање, јер ће се Босна и Херцеговина, као да је оболила од лепре, сама од себе распасти. Морамо бити стрпљиви јер нема зајебанције с референдумом.

Руси су нам, петнаест дана прије избора, обећали неке силне милионе евра. Нема зајебанције ни с Русима.

Истраживања јавног мњења нису зајебанције, али ми се чини да се опозиција с њима баш добро зајебава.

Нема ни са мном зајебанције. Ево јавно ћу признати за кога ћу гласати на предстојећим изборима, а гласаћу за:

  • Иванића- јер неће запослити зета за савјетника,
  • Тадића- јер не желим да се расипају гласови и
  • Нашу странку - јер су другачији, нису националисти, а и  гласометар ми је то препоручио.
Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog