Srđan Puhalo

Одговор Додика Копањи - верзија по Пухалу

Драги мој Копа,

Не знам одкуд ти идеја да ја имам времена да читам онако дуго писмо.


Ја толико писмо нисам прочитао, а богме ни написао, од када ме је Чава и СДС поставио за премијера. Немам ја времена за те зајебанције, види се да си беспослен. Али, није ни битно.

Писмо је пажљиво прочитао Симић (али не онај ћелавац из Фронтала), него мој Перо, па реко' да ти укратко одговорим, мада је то Васић добро елаборирао у својој колумни. Немој мислити да ја читам ја његове колумне, о томе ме извјештава Љепојевић. Мени сте сви исти!

Фино је што мислиш да нисам националиста и злоћа, али морам ти признати да све више уживам у тој улози. Па видиш да народ воли националисте и злоће, мада не натполовично, као што су ми предвиђале анкете јавног мњења из твојих новина.

Добра ти је и она “о заустављању ерозије српког националног идентитета, коме је пријетило постепено затирање”. Види се да је то стара школа новинарства, ови млади нема шансе да тако нешто сроче. Вазда сам говорио, мој Копа, да си ти комуњара у души, без обзира на све паре које имаш.

Мало си ме забринуо када су ми рекли да си написао “да смо сви напредовали, неповољним приликама упркос”. Не претјеруј, да смо напредовали не би' ја напушт'о позицију премијера, остало је још 30% пара од Телекома, и ситуација је баш зајебана.

Симић (не сероња са Фронтала), већ мој Перо, три пута ми је прочитао реченицу “Има нас довољно да те апсолутно подржимо у таквом настојању”. Знам ја то, ено се ред отег'о испред кабинета, а и СДС ме подржава. Истина само на БХ нивоу.

И да знаш, не знам како си то превидио, више не “тријебим жито од кукоља” сада се бавим воћарством, прецизније јабукама.

Не могу ти више писати јер се спремам за “офанзиву симпатичности”, како си од мене и тражио, јер ваља наћи нову фирму која ће градити аутопут одавде до вјечности тј. до Добоја.

Тражио си да подвучем црту и подвлачим је.

---------------------------------------------------------------------------

Добар фазон :))))))))))). Ово сам научио од мог подмлатка.

Сљедећи пут ми пошаљи СМС, па да завршавамо шта треба, и немој више да сереш по новинама.

Поздрав!

 

Ја

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog