Srđan Puhalo

Волим се гибат, гибат...

Драги Предсједниче,

Обраћам Вам се испред клуба обожаваоца Gibonni-ja желим да Вам се захвалим на свему што сте урадили да би се концерт нашег драгог Gibonni-ja одржао 14. фебруара.


Да нисте тако очински савјетовали борцима да се не зајебавају с протестима, ми бисмо морали да силом деблокирмо пут Загреб – Градишка - Бања Лука.

Ваша ароганција, како то злонамјерни говоре, је спречила још један братоубилачки сукоб. Ми волимо Gibonni-ja и јесмо романтични, али знамо попиздит. И све то на празник љубави Валентиново или Светог Трифуна. Њима ништа није свето, па ни љубав.

Ви нисте само политичар, ви сте и државник, а ево и зашто.

Морамо да нагласимо да би спречавање доласка Gibonni-ja у Бања Луку, вјероватно покварио и наше добросусједске односе с Јосиповићем. Надам се да сте свјесни да би свађа са Јосиповићем, изазвала бијес Независних новина, а тај вам сукоб, а посебно отворена писма, уопште нису потребна.

Овим сте избјегли и сукоб са два херцеговачка, босанска сигурно нису, ХДЗ-а, што је још једна потврда ваше генијалности .

Овај ваш потез видимо и као допринос акцији Љепша Српска, јер има ли ишта љепше од загрљених људи који пјевају о љубави и срећи. Биће да је оно о оптимизму Тадић „позајмио“ од вас.

Помоћићете свакако и домаћим писаним и електронским медијима, јер ће сви направити интервју с Gibonni-јем, па тако ушпарати и сат програма суботом или недјељом.

Знамо да вам је познато, сигурно су то истакли савјетници, да је Gibonni амбасадор добре воље УНИЦЕФ-а, што ће свакако ојачати и нашу међународну позицију.

Драги Предсједниче, лакше је побједити СДС него самог себе, али ви сте то опет доказали, јер мало је оних који тако лијепо пјевају народњаке, а истовремено толико подржавају страну рок музику и поп глазбу.

Знамо да би нам Гиббо био захвалан да Вас упозна, јер ви сте наша инспирација, па зашто не би били и њему, али и да сте вјероватно у великим обавезама. Није лако водити Владу Републике Српске и бити њен Предсједник истовремено. Ако није проблем да видите с Подпредсједником Влајкијем може ли га примити на разговор. Немојте га штедити од обавеза. То њему не би требао бити велики проблем, оба су Далматинци, и ваљда ће имати о чему причати, макар о „галебарењу“.

Иако нисте примили вакцину против грипа, барем не јавно, надамо се да долазите на концерт да се гибамо и разгибавамо.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog