Srđan Puhalo

Прст(и) лудих очију

Реконструкција „унутрашње борбе“ између Ида и Супер Ега у глави Милорада Додика на четвртој утакмици Широки ТТ – Игокеа, 30 секунди прије него ће публици показати средњи прст.


Ђаво: Баш ме нервирају ови “Шкрипари”. Знају ли они ко сам ја? Натјераће ме да направим своју лигу ако овако наставе да зајебавају.

Анђео: Наравно да знају ко си ти, али тако се обично навијачи понашају. Није ово библиотека. Осим тога ни наши Игоси нису бољи.

Ђаво: Није истина. Наши то раде достојанствено и одмјерено, осим ако им не наредимо другачије.

Анђео: Пази како се понашаш, морамо имати добре односе са два ХДЗ-а. Нећеш ваљда да због утакмице оду Лагумџији. Уздржимо се од провокација.

Ђаво: Нека иду у ... што ме провоцирају? Мисле да их се бојим!?

Анђео: Игнориши навијаче. Несмотрена реакција може да те посвађа и са Влајкијем. Сукоб са њим треба избјегавати. Опасан је он када се наљути. Може да откаже гостовање Нових фосила у Бања Луци. То нам је сада најмање потребно, послије отказивања референдума.

Ђаво: Чујеш шта све говоре ови Хрвати!? Ништа им није свето, па ни коалиција на државном нивоу. Смијаће ти се ови из СДС-а!

Анђео: Ти си предсједник Републике Српске, немој да те испровоцирају. Ти представљаш цијели народ, а наш народ је саборан, хришћански и углавном непорочан. Мораш бити одмјерен и културан. Угледај се на предсједнике из региона, нпр. Јосиповића и Тадића.

Ђаво: Није ваљда да се поредиш са она два досадна фићфирића. Хоћеш да те народ зове “манекен” или “кувана нога”? Фуј!!!

Анђео: Али ти си узор многим младим људима у Републици Српској. Буди достојанствен.

Ђаво: Немој бити пизда. Па они преко тебе уништавају достојанство и идентитет Срба. Напад на тебе је напад на Републику Српску, а и шире. Осим тога ништа се није страшно десило ни онда када си пријетио оном смраду од судије Хусарићу.

Анђео: Ти си узор младим људима…

Ђаво: Наравно да си узор, па јел` требају да гледају преко БХТ како те зајебава цијела дворана. Не можеш их тући као у Борику 2000. године, али нећеш ваљда сједити скрштених руку и слушати њихове провокације. Јебо културу, у питању је достојанство народа и тебе.

Анђео: Смири се Милораде, обуздај се. Побједи себе, барем овај пут. Запјевај са мном “ All we are saying is give peace a chance, …“

Ђаво: Какво је ово срање од пјесме. Дај нешто наше, српско, и покажи шта мислиш о овим смрадовима. Љут си, баш си љут!! Избаци то из себе, хоћеш да добијеш висок притисак? Знаш да један прст говори више од 1000 ријечи. Ајмо, ајде, фацооооооо…

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog