Srđan Puhalo

Писмо подршке Великог штрумпфа младим СНСД- овцима

Драги моји штрумпфни сапатници Сувара, Мазалице и Милаковићу,


Ми се нисмо никада упознали, али сам слободан ипак да вам се обратим, јер сам изнервиран свом неправдом која је учињена према вама у последних неколико мјесеци. Морам вам признати да сам згрожен понашањем Међународне уније социјалистичке омладине и користим ову прилику да вам упутим моју пуну и штрумпфну подршку у вашој борби против свега и свачега, за све и свашта.

И Ви и моји штрумпфови дјелите исту судбину. Ево неколико примјера:

  • Нас стално прогања Гаргамел и Азраел, а на вас „ударио“ сав „демократски“ свијет.
  • Вас истјерују из Социјалистичке интернационале и Међународне уније социјалистичке омладине, као и нас Гаргамел из наше магичне шуме.
  • И једни и други се злопатимо по Њујорку.
  • Ја и ваш Велики штрумпф смо у сличном положају и обилато користимо магију да би ријешили многе проблеме са којима се свакодневно сусрећемо.

Овдје ћу стати са набрајањем, јер све је одавно штрумпфасто јасно.

Што се тиче вашег неодласка на љетни фестивал младих социјалдемократа поред језера у Аустрији, морам вам признати да нисте много пропустили. Аустрија је прилично чиста, али досадна земља. Социјалдемократе се такође досадни и неинвентивни. Цитираћу вашег старијег колегу Васића „да није тако били би на власти“. Много је занимљивије у камповима Путинових омладинаца Буде и пуцања и бацања бомби. Ако је ико компетентан да говори о проводу у природи то сам ја и моји Штрумпфови.

Слажем се са вашом констатацијом да су омладинци СДП БиХ „слијепи“ послушници њиховог гаргамелског партијског шефа. У то се увјерим на сваком првомајском излету, коју СДП-овци организују. У СНСД-у и код Штрумпфова није тако, ми тежимо штрумпфасто просвећеном апсолутизму, у чему смо ваш Велики штрумпф и ја веома успјешни.

Али не треба очајавати постоји алтернатива, и она није црвена. Нека буде плава!!!

Неки дан вам је њу веома добро предочио новинар Новог репортера Бижић уз теоријску потпору Хрвата, професора и Подпредсједника Републике Српске Влајкија. Крајње је вријеме да напустите ту губитничку екипу „црвених“ и да пригрлите штрумпфасто плаву боју. Када може Јединствена Русија и Путин можете и ви.

Наравно прво треба да се обрачунате са „црвеним“ социјалдемократама у својим редовима. Васић је то штрумпфасто добро почео, али ви требате да завршите са Латиновићем и осталим црвендаћима.

Морате да издржите и не клонете духом, јер правда је плава и увијек побједи.

Штрумпфасто срдачан поздрав од мене и мог плавог народа.

Велики штрумпф

 

ПС. Кефало поздравља колегу Митровића, а Шкрабало Васића!

ППС. Штрумпфета пита што су само мушкарци у руководству младих социјалдемократа?

ПППС. Пошто код нас иду избори, Мргуд пита да ли би се љутили ако од вас посуди слоган и мало га модификује на пр. "Моја печуркаста кућа"?

ППППС. Сви се питамо што не "оплавите" Пухала?

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog