Srđan Puhalo

Хуманитарна акција за нашег Борца

Новинарка: Добро вече поштовани гледаоци, јављамо вам се из Кoл центра у којем се поред мене налазе и многе познате личности из политичког, културног и јавног живота, а све у склопу хуманитарне акције „За нашег Борца“.


За оне који су се тек сада укључили, морамо да појаснимо да се ова хуманитарна акција не односи на помоћ нашим борцима из посљедњег отаџбинског рата, јер они су у сигурним рукама министра Ђокића и господина Ћургуза, већ за Кошаркашки клуб Борац из Бања Луке, који се нашао у финансијском колапсу.

Као што видите тренутно се на телефоне јављају Председник, Премијер и чланови Владе Републике Српске. Као што видите линије су се усијале, а потребно је да се прикупи преко 1.000.000 марака, колико овај клуб дугује па разним основама.

Али пустимо “празну” причу да чујемо о чему разговорају наших суграђани и представници власти.

Министар Чађо: Хало, молим Вас гласније. Не, нисте добили Стевандића, чланови СДС се јавља између 23:00-24:00 часа, а ПДП-овци и Чавић после 24:00 часа... Не господине вехабија, не требамо више машиновође, штрајк је окончан, али ћу записати ваш број за сваки случај.

Министрица Решић: Добро вече изволите. Не причате са предсједником Додиком, он има дубљи глас, ваљда можете толико да примијетите. Не знам госпођо да ли му се жени син, али бих вас замолила да не читате и слушате медије из Федерације. Лака ноћ.

Министар Ковачевић: Поздрављам Вас одакле зовете? Са Сокоца!Знам, сви хоће да разговарају са њим, али сте добили министра Ковачевића. Како, ко сам ја, па ја сам министар за индустрију, енергетику и рударство. Важи, пренијећу Предсједнику поруку да сте малоприје видјели шлепер са обловином како пролази поред ваше куће. Лака ноћ.

Министрица Златковић: Хало, разговарате са министрицом Златковић. Не, не можете да чујете Предсједника, разговара на другом телефону. Пренијећу му да му плава боја лијепо стоји. Хвала.

Министар Селман: Хало, погријешили сте није ово кримоловац, ово је хуманитарни број.

Министрица Цвијановић: Добро вече, није Додик, разговарате са министрицом Цвијановић. О то сте ви друже Лагумџија, баш фино што сте подржали ову акцију. Жао ми је господине Лагумџија, али стварно не знам када ће бити формирано Вијеће министара.

Министар Миловановић: Молим. Жао ми је али нисте добили Додика. Шта, штрајкујете већ 30 дана и хоћете са њим да разговарате? Молим вас, па то није његов проблем, за то постоје надлежни органи којима се морате обратити испоштовати процедуру. Слажем се да је он главни, али молим вас ми смо правна држава и закон је једнак за све, док се другачије не договоримо. Молим, вас да се јавите када почнете са штрајком глађу. Довиђења.

Министар Касиповић: Изволите, ко зове? Не можете да разговарате са Додиком, прича на другој линији. Могу ли вам помоћ? Жао ми је али ја стварно не знам шта је Шеф причао са младим СНСД-овцима. Мораћете њих да питате или се писмено обратите Рајку Васићу. Ако нема на његовом блогу, онда и није за јавност. Хвала што сте звали. Лака ноћ.

Премијер Џомбић: Пухало, ти си? Не знам ти ја ништа о пепељарама и кантама за смеће, мораш да питаш Шефа. `Ајд` у здравље и попусти мало, смараш.

Предсједник Додик: Хало, овдје Додик. Ма не зајебавам се, ја сам!Реци, шта ти треба? Лажеш да ти ништа не треба! Па што зовеш? Навијаш за Борац! И то је једини разлог?! Е, јеси изабрао клуб, свака ти част.

Новинарка: Шта рећи на крају драги гледаоци? Мука нашег Борца и ваше муке ће ову хуманитарну акцију учинити успјешном. Још једном се показало да Влада Републике Српске разумије потребе и проблеме својих грађана и ово је доказ колико јој грађани вјерују. Лака вам ноћ.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog