Dragan Čavić

Ко је звијезда прелазног рока у ДНС

Режимска медијска кухиња када пише о опозицији, по правилу од муве прави медвједа, а када треба да пише о невиђеним размјерама лоповлука режимске власти онда се свим силама труди да од медвједа направи муву.


 

Та звјезда прелазног рока у ДНС, Милорад Шипка је још прошле године смјењен са мјеста предсједника Општинског одбора ДП у Приједору. Смјенили су га Приједорчани, чланови ДП, јер је на изборима за Народну скупштину РС, као носилац листе за Изборну јединицу 1 добио мање гласова за дупло од броја чланова ДП у Приједору.

Шта више рећи о њему? Осим тога сасвим случајно је и технички директор Водовода у Приједору, а ту не би могао бити да то не одобри Марко Павић.

У ДНС, Шипка је прешао још прољетос, а циркус у режији Павића и Шипке је покушај да се јавности, уочи предстојећих локалних избора, пажња са јада и бједе у којима грађани живе преусмјери на наводну експанзију Павићеве странке.

Тешко је бити опозиција Додиковом и Павићевом режиму за људе попут Шипке. И када оду њима, сретан им пут. Ко са ђавлом тикве сади о главу му се разбију.

Тако ће бити и са Шипком и његовим рођацима, тазбином и кумовима који су заједно са њим отишли тамо гдје им је и било мјесто.

У ДП су привремено залутали.

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog