Srđan Barašin

VIJESTI DANA: Vrijeme

Današnje vijesti, poštovani gledaoci, počinjemo sa meteorologijom. Meteoropato (po profesionalnoj deformaciji), izvoli.
 
Dobro veče. Brzo ćemo. Širom svijeta, kišovito je.

Kiša golova u Madridu.

Kiša opustošila indijska sela.

Kiša nezaposlenih u BiH i dalje pada i prijeti da preraste u elementarnu nepogodu što bi značilo uništavanje kišobrana Biroa koji kiši nezaposlenih brani da dopre do svojih prava, možda i do nekog radnog mjesta.

Kiša osviještenih hara Evropom.

Kiša onesviještenih hara Balkanom.

Kiša osviještenih će harati Balkanom za tačno onoliko svjetlosnih godina koliko je razmišljanju Balkana dovoljno da se izjednači sa razmišljanjem Evrope.

Kiša eksperata sa Balkana sumnja u razorno dejstvo monsunske kiše, ali smatra da je tvrdnja sa dostizanjem evropskog razmišljanja i više nego tačna. Štaviše, nadrealna je.

Kiša meteora se prosula po ravnicama Srpske, prijeti da uništi izvore nafte u Lijevču.

Kiša eksperata naklonjenih organizacijama sa nacionalnom sviješću, povodom kiše meteora, javno optužila vanzemaljce za napad na državu, državni poredak i njena prirodna bogatstva.

Kiša državnih žrtava je u isti tren uzviknula: «STOP KRIMINALU I KORUPCIJI», ali ih opet niko nije čuo. (Režija! Ovo zadnje se mora isjeći, jer ako se čuje da sam rekao da ima ovih što se bune, postajem tehnološki višak! A i vi!)

Kiša ljudi u javnim kuhinjama će se početi prerađivati u pitku vodu. Strani investitori su spremni za ulaganje u ovaj obećavajući projekat.

Kiša obećanja će otvoriti još javnih kuhinja na još nekoliko pristupačnih lokacija kako bi bilo što više prerađene kiše gladnih u pitku vodu.

Kiša gladnih za koje nema mjesta u javnim kuhinjama ili koji ne žele da budu prerađeni u pitku vodu prijeti da poplavi područje grada snabdjeveno kontejnerima sa hljebom.

Kiša sitnih lopova je popadala.

Kiša krupnih lopova neće nikad pasti.

Zbog toga će svaki dan, dok ne popada kiša krupnih lopova, padati sitna kiša.

Meteoropate, na žutom liku sa dva oka, kriva linija je okrenuta na dolje. Čuvajte se eksperata, kiša je pomogla da se razmnože.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog