Igor Crnadak

Mišić, Ćurguz, Dukić, Rakulj ... Obradović

Nakon svog privatnog šefa sindikata, nakon tragikomičnog šefa SNSD-ove boračke organizacije, nakon SNSD-ovog  šefa svih logoraša (poznat po tome što je u skupštinskoj sali nazivao one koji ne glasaju kako kaže SNSD izdajnicima) i nakon svog privatnog penzionera, juče je vlast predstavila i svog Studenta.

Pojavio se izvjesni Borivoj Obradović, potpredsjednik Unije studenata RS, i održao lekciju svim studentima koji misle drugačije od njegovih „crvenih“  šefova. Kad sam pročitao izjavu ovog studenta-nesretnika morao sam pogledati na kalendar. Da vidim je li 2013. ili 1963.

Tako Borivoj, iskreno zabrinut za svog kolegu Macanovića, kaže da ga dugo poznaje, da je on izmanipulisan i da bi „bez svojih mentora bio korisniji i za studente i za društvo“ !? Inače, Macanović je onaj grozni, neotesani, bezobrazni student koji je lijepio plakate na kojima piše da SNSD-ova vlast krade.

Na žalost, ovaj Obradović i kad bi se riješio svojih mentora, sa takvim stanjem svijesti i uvlakačkim odnosom prema Stranci i Vođi, ne bi bio ni od kakve koristi ni studentima ni društvu.

Uz to se toliko snažno ograđuje od ljepljenja plakata o „Laktaškom klanu“ da je to mučno gledati i čitati. Poručuje mladi Borivoj, privatni režimski student, da plakati nisu ljepljeni po nalogu ni jedne studentske organizacije i da je neprimjereno što se ta aktivnost pripisuje svim studentima.

Kao da je ljepljenje plakata nekakvo teško krivično djelo, gdje su pale mrtve glave i napravljena ogromna materijalna šteta!

Kaže Borivoj i da ne može svaki student raditi šta god hoće i da onda Unija studenata mora stati u njegovu odbranu. Dakle, jasno poručuje Obradović da je potpuno normalno što su  policajci u civilu upali u studentski dom, preturali po sobama i automobilima studenata i odveli ih u stanicu na informativni razgovor. Ipak, iako su studenti, ne mogu pričati protiv Vođe i Stranke, jesu li normalni?

Dodaje Borivoje i da Unija studenata ne podržava nikakav ilegalni rad. Misli valjda na drsko kopiranje i ljepljenje plakata.

I na kraju, Borivoja danas do kraja „potopiše“ i to ni manje ni više nego „njegovi“. Pogledajte današnje saopštenje SNSD-a o privođenju studenata i sve će vam biti jasno – jedna te ista ruka napisala je i njegovu izjavu i stranačko saopštenje. Ako je bilo nekih dilema, danas ih više nema.

Morate drugi put to malo suptilnije uraditi, ovo je preočigledno.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog