Srđan Puhalo

Srđan Puhalo je rođen 1972. godine u Foči, jer u Kalinoviku nije bilo porodilišta.Odrastao je u Kalinoviku uz pomoć roditelja, mnogobrojne familije i "Politikinog zabavnika". Čuvajući krave kod babe Radojke shvatio je da je život veoma težak, pogotovo u Kalinoviku. Do četrnaeste godine bio je učesnik dvije omladinske radne akcije, posjetio koncentracione logore Jasenovac i redovno se takmičio u "Titovim stazama revolucije", što je ostavilo neizmjerni trag na njegovoj krhkoj ličnosti. Srednju školu završio je u Sarajevu, a psihologiju je diplomirao u Beogradu. Iluzije je izgubio prilično rano, a nevinost dosta kasno. Preživio je dva rata, kao i veliku inflaciju u Srbiji, a onda je došao da živi u Banjaluku. Magistrirao je psihologiju u Banjaluci, a doktorirao u Sarajevu. Dobar je otac dvoje djece, a loš muž jedne žene. Nije nosilac nijednog ordena, ali zato ga krase mnogi epiteti kao što su soroševac, nevladinac, strani plaćenik, antisrbin, autošovinista, Bakirov Srbin. Mašta da postane profesor na Fakultetu političkih nauka u Banjaluci. Ima mnogo problema sa pravopisom, stranim jezicima, potencijom i holesterolom.

Srđan Puhalo

Savršeni zločin ili nije sve što je humano i Srpsko

Dragi Savjetu za zaštitu ustavnog poretka Republike Srpske,

Nisam  vam se odavno obratio, ali ovo je vanredna situacija pa rekoh da vam prenesem neka moja saznanja do kojih sam ovih dana došao analizirajući stanje na terenu, tj. u Republici Srpskoj. Ali prije nego što počnem sa tim, želim da vam skrenem pažnju na nekoliko istina koje su važne za razumijevanje mog izlaganja.

Činjenica br. 1. Oni zavide Srbima na svemu (pravoslavlju, svetosavlju, ćirilici itd.).

Činjenica br. 2. Ne samo da zavide Srbima, oni ih zbog toga i mrze.

Činjenica br. 3. Pošto zavide Srbima i mrze ih, oni hoće da ih unište.

Činjenica br. 4. Pošto nam zavide, mrze i hoće da nas unište njima smeta Republika Srpska.

Činjenica br. 5. Pošto zavide, mrze i žele da unište Republiku Srpsku oni za to ne biraju sredstva.

Činjenica br. 6. Svi mi znamo ko su Oni.

Znam da ćete se složiti sa ovim činjenicama jer da one nisu tačne, ni Savjet ne bi postojao.

Atak na Republiku Srpsku traje od 1992. godine i do danas nesmanjenog intenziteta, ali se vrsta tih napada mijenja. Prvo su nas napadali oružjem sa zemlje i neba, ali kao što reče Cane iz Partibrejkersa „tvrd je orah voćka čudnovata, zube slomi, njega ne polomi“. Onda su nas hapsili, podmićivali, proganjali, prijetili i ništa. Osnovali su i još uvijek osnivaju gomilu nekih NVO da bi njima rasturili Republiku Srpsku i opet ništa, jer Srbi ne vjeruju Sorošu ni kad „otvoreno društvo“ nosi. Na kraju su krenuli sa najperfidnijim oružjem a to su ljudska prava onih Sejdića i Fincija, gejeva i ostalih "budi Bog s nama" likova. Ni to nije prošlo.

Organizovali su tu satansku „Paradu ponosa“ u Beogradu misleći da će tako zavarati Srbe iz Republike Srpske, da i oni prihvate te njihove vrijednosti, ali džaba. Cvijet srpstva navijači, članovi Obraza, Dveri i Naši 1389, zajedno sa crkvom bili su spremni da pederskom krvlju nakvase Beograske ulice, ali Bog je bio milostiv i nije dozvolio da se to desi.

I onda su Oni napravili potop. Perfidni kakvi jesu, poslali su kišu izokola preko Federacije BiH da se Vlasi ne dosjete te tako presjeku Republiku Srpsku na dva dijela. Ni Brčko im nije sveto iako je distrikt.

Nije slučano izabrana rijeka Bosna da nas poplavi od tolikih rijeka. Ništa nije slučajno i ovo je jasna poruka Srbima da su Oni protiv entitetskih granica.

Zar mislite da su poplave slučajno izabrane, a ne sa ciljem da nas odvoje od naših kućnih ljubimaca: zolja, kalašnjikova, papovki, tromblona, MRUD-ova i ostalog sitnog ili krupnog naoružanja?

Zar mislite da su slučajno izabrali da plave opštine gdje je na vlasti SDS, koji je svojim ignorisanjem poplava još jednom pokazala da je probosanska stranka?

Zar mislite da su poplave došle slučajno baš na 100- godišnjicu Prvog svjetskog rata? Naravno da nije citiraću izjavu potpredsjednika Vlajkija od neki dan "završio se, nažalost, krajnje uspješan, najveći eksperiment u istoriji meteorološkog oružja za podrajmljivanje "neposlušnih zemalja", te da su ovaj put na udaru bile srpske zemlje s obje strane Drine. Naravno, meteorološko oružje teško može da bude precizno, pa su poplave, u vidu koleteralne štete" zahvatile djelimično Federaciju BiH i Hrvatsku" ali nije to rekao samo on to su istakli i Dejan Lučić, ali i prof. dr Velimir Abramović i još mnogi drugi borci za našu stvar.

Zar je slučajno da baš poslije ovih poplava SAD prekida program HAARP?

Ali žilav smo mi narod i ne damo se. Kada su Oni vidjeli da nam ni poplave ne mogu ništa, onda su aktivirali plan B.

Prvo su poslali Bošnjake iz Federacije BiH u poplavljena područja da pomažu ugroženim Srbima. Kao da Bošnjaci nemaju kod sebe poplava nego baš „poletjeili“ da spašavaju Srbe iz Republike Srpske. Sa bošnjačkim čamcima došla je i ideja bratstva i jedinstva, a dobro znamo da je ta ideja za Srbe pogubnija i od promaje.

Onda je krenula humanitarna pomoć iz inostranstva za BiH. Ne za Federaciji BiH i Republiku Srpsku, kao što je normalno, već BiH. Sa svakim šleperom koji je došao iz Austrije, Njemačke, Italije, Francuske, Danske, Turske pokušavao se rušiti Dejtonski sporazum.

Da li se iko zapitao kako je moguće da je dijaspora toliko sposobna da za dva dana skupi pet ili deset šlepera humanitrane pomoći, dok naša vlast za to vrijeme ne može ni krizni štab ljudski da formira. Sve ukazuje da se sve unaprijed znalo i da je unaprijed spremljeno od strane CIA, Vatikana i masona.

I na kraju pogledajte ove NVO šta nam rade. Do juče im niko nije vjerovao, bili su strani plaćenici i izdajnici, i mi smo ih prezirali. Danas se razletjeli po Republici Srpskoj i dijele tu humanitarnu pomoć lično, od vrata do vrata. Odakle im pare za benzin, za dnevnice i sve ostalo, odakle? Stvara se klima da Republika Srpska nije sposobna da na vrijeme i pravedno razdijeli vodu, konzerve, pelene i uloške svojim građanima. Osim što ruše imidž Srpske, oni sebi podižu ugled u očima naših građana. Plašim se, draga Republiko Srpska,  da nam sa svakom podjeljenom konzervom i bidonom vode NVO uzimaju dušu, srce i mozak. 

Gospodo ako momentalno ne reagujemo na ovo što se dešava kod nas posljedice po Republiku Srpsku će biti nesagledive. Zbog toga moramo pod hitno mobilizovati Karganovića, Ćeranića, Vlajkija, Ljepojevića i Novakovića, ali i senatore, i poslati ih među ljude da šire istinu o Sorošu, Štiftunizma, Novom svjetskom poretku, HAARP-u i spriječe da nam se desi proljeće u julu, avgustu ili septembru!!!

S poštovanjem

Srđan Puhalo

 

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog