Srđan Puhalo

Srđan Puhalo je rođen 1972. godine u Foči, jer u Kalinoviku nije bilo porodilišta.Odrastao je u Kalinoviku uz pomoć roditelja, mnogobrojne familije i "Politikinog zabavnika". Čuvajući krave kod babe Radojke shvatio je da je život veoma težak, pogotovo u Kalinoviku. Do četrnaeste godine bio je učesnik dvije omladinske radne akcije, posjetio koncentracione logore Jasenovac i redovno se takmičio u "Titovim stazama revolucije", što je ostavilo neizmjerni trag na njegovoj krhkoj ličnosti. Srednju školu završio je u Sarajevu, a psihologiju je diplomirao u Beogradu. Iluzije je izgubio prilično rano, a nevinost dosta kasno. Preživio je dva rata, kao i veliku inflaciju u Srbiji, a onda je došao da živi u Banjaluku. Magistrirao je psihologiju u Banjaluci, a doktorirao u Sarajevu. Dobar je otac dvoje djece, a loš muž jedne žene. Nije nosilac nijednog ordena, ali zato ga krase mnogi epiteti kao što su soroševac, nevladinac, strani plaćenik, antisrbin, autošovinista, Bakirov Srbin. Mašta da postane profesor na Fakultetu političkih nauka u Banjaluci. Ima mnogo problema sa pravopisom, stranim jezicima, potencijom i holesterolom.

Srđan Puhalo

Subliminalni antisrpski Dino Merlin

Neko je davno rekao jednu veliku istinu: “Ako glupanu date čekić, njemu će čitav svijet ličiti na esker.”

I tako domaći nacionalisti i patriote svakodnevno stoje na braniku otadžbine i srpstva u svemu videći napad, opasnosti i zavjere. Naravno, po zakonu vjerovatnoće nekada će biti u pravu, ali do tada moraćemo da trpimo njihove paranoične gluposti u odbrani srpstva.

Ali pređimo na stvar.

Prije neki dan vaskoliko srpstvo je na ćirilici, a kako bi drugačije, proglasilo povišenu borbenu gotovost zbog saopštenja za javnost Dine Merlina koji je povodom predstojeća dva rasprodata koncerta u beograskoj Kombak areni izdao saopštenje:

"Na koncert ne nosite transparente, zastave, upaljače, šminku, parfeme, kišobrene, kovani novac, hranu i tečnost. Sve to neće biti moguće unijeti u dvoranu."

Srpske patiote su se pobunile zbog toga što, eto Dino Merlin zabranjuje Srbima, u sred Beograda, da na njegovom koncertu mašu srpskim zastavama.

Tako vam je to kada umjesto čekića lupate nacionalizmom.

Neću ulaziti u analizu ličnosti homo sapiens koji ima potrebu da na koncert Dina Merlina, ili bilo koji drugi koncert, nosi bilo kakvu zastavu, pa i srpsku.
Ali postaviću opravdano pitanje braćo Srbi, zašto se stalo samo na zastavi, kada Merlin zabranjuje unošenje na koncert i srpskih transparenata (kakav je to koncert pop muzike ako na njemu nema transparenta “Kosovo je Srbija”, “Nož, žica, Srebrenica” i sl.), srpskih upaljača, srpske šminke, srpskih parfema, srpskih kišobrana, srpskog kovanog novca, srpske hrane i srpske tečnosti.

Braćo Srbi, ovo je potpuno negiranje i poništavanje svega što je srpsko, i to u centru Beograda.

Zapitajmo se zašto on svoju muziku ne zove pop, već zabavna muzika? Zašto ne pjeva Beograd koji je napisao? Zašto nije napravio koncert na Palama? Zašto je pokrao tj. obradio tolike svjetske hitove, a nije neku pjesmu od srpskih kompozitora?

Nije to slučajno braćo!!!

Meni, kao Srbinu, posebno smeta zabrana unošenje srpske tečnosti, jer ako u tečnost svrstamo i srpsku krv (A, B, AB, 0 sa svim rh faktorima), onda je poruka više nego jasna. Čisti Srbi ne trebaju da dođu na koncert, dovoljno je damo da kupe karte. Oni koji se pojave u Kombak arena nesvjesno prihvataju činjenicu da je njihova krv uprljana okupatorskom krvlju. Ako pojam tečnosti proširimo i na spremu onda je poruka još zlokobnija Merlin poručuje Srbima da ne želi ni da se razmnožavate.
Zajebane su to poruke braćo Srbi, zajebane.

I na kraju Braćo Srbi odaću vam još jednu tajnu koja se u mojoj porodici prenosi s koljena na koljeno. Ako od pozadi slušate pjesmu “Hotel Nacional Nevo Mix” čućete da Dino Merlin ustvari pjeva “Da te nije Alija”.

Da, da upravo tako!!!

 

1) Prenošenje blogova i tekstova sa portala Frontal dozvoljeno je nakon isteka šest sati od objave bloga

2) Prenošenje blogova dozvoljeno je uz obavezno navođenje izvora i linkovanje izvora u naslovu i podnaslovu

3) Linkovanje mora biti na vidljivom mjestu, obavezno na početku bloga koji se prenosi

4. Slika blogera mora biti slika koja je objavljena uz tekst na Frontalu

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog