Srđan Puhalo

Srđan Puhalo je rođen 1972. godine u Foči, jer u Kalinoviku nije bilo porodilišta.Odrastao je u Kalinoviku uz pomoć roditelja, mnogobrojne familije i "Politikinog zabavnika". Čuvajući krave kod babe Radojke shvatio je da je život veoma težak, pogotovo u Kalinoviku. Do četrnaeste godine bio je učesnik dvije omladinske radne akcije, posjetio koncentracione logore Jasenovac i redovno se takmičio u "Titovim stazama revolucije", što je ostavilo neizmjerni trag na njegovoj krhkoj ličnosti. Srednju školu završio je u Sarajevu, a psihologiju je diplomirao u Beogradu. Iluzije je izgubio prilično rano, a nevinost dosta kasno. Preživio je dva rata, kao i veliku inflaciju u Srbiji, a onda je došao da živi u Banjaluku. Magistrirao je psihologiju u Banjaluci, a doktorirao u Sarajevu. Dobar je otac dvoje djece, a loš muž jedne žene. Nije nosilac nijednog ordena, ali zato ga krase mnogi epiteti kao što su soroševac, nevladinac, strani plaćenik, antisrbin, autošovinista, Bakirov Srbin. Mašta da postane profesor na Fakultetu političkih nauka u Banjaluci. Ima mnogo problema sa pravopisom, stranim jezicima, potencijom i holesterolom.

Srđan Puhalo

JAVNI POZIV za prijavu za finansiranje usluga

Na osnovu plana i programa za preživljavanje u 2016. godine u Republici Srpskoj,
Srđan Puhalo raspisuje:


JAVNI POZIV
za prijavu za finansiranje usluga
Izdaje, prodaje, blaćenja, lobiranja, reketiranja svega i svakoga na cijeloj teritoriji
Bosne i Hercegovine

Srđan Puhalo je rođen 1972. godine u porodilištu u Foči. Osjetivši blagodeti porodilišta shvatio je da život ne mora biti dolina suza, već može biti cvijetna bašta ako se prilagodiš datim okolnostima. Svoje usavršavanje počinje još u osnovnoj školi u Kal’noviku kada je shvatio da je put Centralnog komiteta saveza komunista počinje pionirskim korakom. Izbijanjem rata u BiH morao se prilagoditi novoj ideologiji nacionalizma ali od novokomponovanih nacionalista i vjernika nije uspio doći do izražaja. Razočaran svojom marginalizacijom odlučio je da raskine sa ideologijom, idejama i uvjerenjima, poništi sebe kao čovjeka i prepusti se valovima tržišta. Od tada do danas on se okreće kako vjetar duva ili kako njegovo prezime kaže puše. Naravno, time što je raskrstio sa idejama i ideologijama ne znači da je prestao stručno da se usavršava i da voli novac. Fakultet psihologije je završio u Beogradu, magistrirao je u Banjaluci, a doktorirao u Sarajevu. Objavio je nekoliko stručnih knjiga i članaka u zemlji i inostranstvu, a koje su finansirali različiti donatori od Vlade Republike Srpske do raznih drugih vlada.

On je danas poznati banjalučki psiholog, kome ništa nije sveto i koji je za pare izdao rodnu grudu, ćaću i majku, grad u kojem živi, narod iz kojeg je potekao i sa kojim živi i Republiku Srpsku. U svom dosadašnjem radu nazivali su ga ustašom, balijom, Bakirovim Srbinom, nekomunistom koji kvari Bošnjake, prikrivenim četnikom, reketašem, sorošovcem, plaćenikom najmanje tri ambasade, obožavateljem Nataše Kandić, skupljačem kostiju i lešinarom proteklog rata, kvazianalitičarem, kolovođom Picinog parka i sl. Poznat je po tome da je lojalan je samo dok ga plaćate.

Ovo ga čini jednim od vodećih “prodavaca duše” u Bosni i Hercegovini.

Trenutno raspolaže sa sopstvenim blogom, 4800 prijatelja na fejsbuku i 9578 foloversa na tviteru, što mu daje mogućnost da bez ikakvih problema radi na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine.

Imajući sve to u vidu Srđan Puhalo raspisuje javni poziv za slanje ponuda za sufinansiranje izdaje, prodaje, blaćenja, lobiranja, reketiranja svega i svakoga na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine.

Hibridne i obojene revolucije uređuju se aneksom ugovora i posebno naplaćuju.

Mogućnost prijave imaju formalni, neformalni, domaći i strani centri moći, strane ambasade, multinacionalne kompanije, nevladine organizacije, tajne organizacije, vjerske organizacije i sekte, narkomani, gejevi i sve ostale solventne organizacije i pojedinci.

Prihvatljivi su svi korisnici, uslova za prijavu nema, uputstva za prijavu, obrasci, te druge informacije i neophodna dokumentacija vam nisu potrebni. Dovoljan je vaš krasnopis na papiru A4 formata.

Prijave se dostavljaju u jednoj zapečaćenoj koverti, preporučenom pošiljkom, ili lično na adresu:
Srđan Puhalo, Baje Malog Knjindže 666, 78000 Banja Luka, sa naznakom „Prijava za učešće u
projektu Izdaje, prodaje, blaćenja, lobiranja, reketiranja svega i svakoga na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine “.

Bilo kakav oblik diskriminacije po rodu, polu, seksualnoj opredjeljenosti, teritoriji, ideologiji, vjerskoj ili etničkoj pripadnosti je neprihvatljiv. Prijava tj. ponude za ovaj javni poziv ne mogu kasniti, niti mogu biti nepotpune ako je vaša ponuđena cijena izdašna.

Kupite njegovu dušu, jer će je on sigurno prodati nekom drugom!!!

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog