Srđan Puhalo

Srđan Puhalo je rođen 1972. godine u Foči, jer u Kalinoviku nije bilo porodilišta.Odrastao je u Kalinoviku uz pomoć roditelja, mnogobrojne familije i "Politikinog zabavnika". Čuvajući krave kod babe Radojke shvatio je da je život veoma težak, pogotovo u Kalinoviku. Do četrnaeste godine bio je učesnik dvije omladinske radne akcije, posjetio koncentracione logore Jasenovac i redovno se takmičio u "Titovim stazama revolucije", što je ostavilo neizmjerni trag na njegovoj krhkoj ličnosti. Srednju školu završio je u Sarajevu, a psihologiju je diplomirao u Beogradu. Iluzije je izgubio prilično rano, a nevinost dosta kasno. Preživio je dva rata, kao i veliku inflaciju u Srbiji, a onda je došao da živi u Banjaluku. Magistrirao je psihologiju u Banjaluci, a doktorirao u Sarajevu. Dobar je otac dvoje djece, a loš muž jedne žene. Nije nosilac nijednog ordena, ali zato ga krase mnogi epiteti kao što su soroševac, nevladinac, strani plaćenik, antisrbin, autošovinista, Bakirov Srbin. Mašta da postane profesor na Fakultetu političkih nauka u Banjaluci. Ima mnogo problema sa pravopisom, stranim jezicima, potencijom i holesterolom.

Srđan Puhalo

Reagovanja na kandidaturu Igora Radojičića za gradonačelnika Banjaluke

Otac Mićun: Ovo je mali korak za nas, a veliki za Crnu Goru. 

Majka Dragica: Ne znam ko će mi na jesen poroviti krompir, nadam se podsticaju mladih socijaldemokrata.

Supruga Sanja: Ja mogu obećati Banjalučanima da ko god bude izabran za gradonačelnika Banjaluke porodica Radojičić će i ove godine imati organsku zimnicu.

Milorad Dodik: Ovo svakako znači zaokret u našoj politici, s obzirom da Igor preferira Cecu moraćemo se pozdraviti sa Mitrom Mirićem i Bajom malim Knindžom i prilagoditi i predizborni repertoar. Vrijeme je za kulturu.

Željka Cvijanović: Njegova kandidatura je najbolji pokazatelj da SNSD ima koga da kandiduje kao kandidata za gradonačelnika Banjaluke.

Marko Pavić: Šta je to Banjaluka?

Petar Đokić: Od prvog dana smo vjerovali u njega i malo je poznato da je Igor stari socijalsta i da je bio član organa Opštinske konferencije Saveza socijalističke omladine BiH Banja Luka i član Predsjedništva Saveza socijalističke omladine BiH.

Nebojša Radmanović: S obzirom da mi je ponestalo zetova, Igor Radojičić se nametnuo kao logičan izbor za gradonačelnika Banjaluke.

Nikola Špirić: Volio bih da se kandidovao za gradonačelnika Drvara.

Rajko Vasić: Samo da sjebemo ove tajkune oko Dodika, možda ću STJ postati šef komunalne policije i svima ću JM.

Član osnovne organizacije SNSD: Drago nam je da se mišljenje Milorada Dodika poklopilo sa našim prijedlogom za kandidaturu Igora Radojičića za gradonačelnika Banjaluke, jer bi u protivnom bilo svašta.

Udruženje građana Grad: Banjaluka zaslužuje gradonačelnika koji je istovremeno i rođeni Crnogorac i rođeni Banjalučanin. Minutica je falila da ga SNSD ne kandiduje.

Slobodan Vasković: Vidite da sam opet bio u pravu, ovo je početak kraja Dodika i kraj početka Radojičića.

Branislav Borenović: Ko god da pobijedi na predstojećim lokalnim izborima ja ću se radovati.

Daragan Čavić: Iskreno, nije mi jasno šta je falilo Gavranoviću da se opet kandiduje?

Mladen Bosić: Nisam znao da je Igor Radojičić kandidat SNSD za gradonačelnika Banjaluke.

Obični građani: Drago mi je da se to desilo, već 45 dana vršimo pritisak svojim tijelima da se kandiduje i napokon nas je poslušao. Mnogo mu hvala, jer da nas nije poslušao polomili bi Banjaluku. Ovo je pobjeda direktne demokratije, odoh sada kući da odmorim.

Igor Radojičić: Citiraću jedan stih od Cece: Ja sam cvetak, čudan cvetak, ja sam cvetak zanovetak, neka znade momče pobijedit me neće lako.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog