Srđan Puhalo

Srđan Puhalo je rođen 1972. godine u Foči, jer u Kalinoviku nije bilo porodilišta.Odrastao je u Kalinoviku uz pomoć roditelja, mnogobrojne familije i "Politikinog zabavnika". Čuvajući krave kod babe Radojke shvatio je da je život veoma težak, pogotovo u Kalinoviku. Do četrnaeste godine bio je učesnik dvije omladinske radne akcije, posjetio koncentracione logore Jasenovac i redovno se takmičio u "Titovim stazama revolucije", što je ostavilo neizmjerni trag na njegovoj krhkoj ličnosti. Srednju školu završio je u Sarajevu, a psihologiju je diplomirao u Beogradu. Iluzije je izgubio prilično rano, a nevinost dosta kasno. Preživio je dva rata, kao i veliku inflaciju u Srbiji, a onda je došao da živi u Banjaluku. Magistrirao je psihologiju u Banjaluci, a doktorirao u Sarajevu. Dobar je otac dvoje djece, a loš muž jedne žene. Nije nosilac nijednog ordena, ali zato ga krase mnogi epiteti kao što su soroševac, nevladinac, strani plaćenik, antisrbin, autošovinista, Bakirov Srbin. Mašta da postane profesor na Fakultetu političkih nauka u Banjaluci. Ima mnogo problema sa pravopisom, stranim jezicima, potencijom i holesterolom.

Srđan Puhalo

Čujte Srbi!!!

Braćo Srbi i sestre Srpkinje,

Nema spavanja, nema opuštanja. Kao i obično, pred svake presudne i sudbonosne izbore u Republici Srpskoj, neprijatelj ne miruje, naprotiv povećava svoje aktivnosti a sve u cilju destabilizacije Republike Srpske, njenih institucija, što za rezultat treba da ima njeno uništenje.

Svi su protiv nas braćo Srbi!

Sa istoka nadiru muslimanski migranti po tajnom planu političkog Sarajeva i tajne službe koje vodi SDA. Cilj im je da se u BiH prije izbora "uvuče" oko 150 000 migranata i da im se reguliše azilantski status kako bi kasnije mogli da dobiju državljanstvo, a kad dobiju državljanstvo dobiće i pravo glasa, a kada dobiju pravo glasa mi Srbi smo gotovi. Alija je to odavno planirao, a Bakir realizuje. On i SDA-a su izazvali rat u Iraku i Siriji, koje se pokrenule rijeke izbjeglica. Da bi nas zavarali prvo su ih okrenuli preko Srbije, Mađarske i Hrvatske, a kada se mi opustimo svrnće ih ka Republici Srpskoj. Da se Vlasi ne bi dosjetili prvo su nekoliko miliona migranata poslali u Njemačku, Francusku, Italiju, Austriju, Dansku i Belgiju, a kada se mi Srbi opustimo eto ih u Rudo, Kalnovik, Čajniče, Ribnik i ostala atraktivna mjesta za život, samo da bi promijenili demografsku sliku tih opština i Srbe učinili manjinom.

Vraćaju nam se i Britanci, koji u stvari nikad nisu ni odlazili, kao što reče Dodik. To jeste nelogično, ali ako nije logično ne znali da nije i realno braćo Srbi. Oni neće samo da unište Republiku Srpsku već i Srbiju. Znate li vi da oni iz Srbije prisluškuju Dodika i Vučića, ali ih Srbija ne hapsi zbog toga. Znate li vi da su oni poslali 40 Džejms Bondova, da bi preko društvenih mreža rušili Republiku Srpsku. Oni to ne mogu da rade iz Britanije, već moraju da dođu u Sarajevi da bi preko fejsbuka, tvitera, jutjuba rušili demokratsku izabranu vlast. Znate li vi braćo Srbi da su to toliko tajne operacije da o njima za medije govori britanski ambasador u BiH i britanski ministar odbrane. Dodik ima informaciju „da su njihova dva čoveka u Banjaluci i da se upetljaju u svako okupljanje više od pet ljudi.“, ali ih ne hapsi jer mi smo gostoljubiv narod.

Tu je i onaj tim iz Makedonije, Ćeranića mi, oni su posebno opasni jer su vlast u Makedoniji već smijenili. Znači umiju. Njih predvodi novi makedonski premijer Zoran Zaev „koji intezivno posjećuje Sarajevo, i redovno se viđa sa opozicionarima iz Saveza za promjene, naročito sa Draganom Mektićem, ministrom bezbjednosti, kadrom SDS-a. Ekipa prispjela iz Skoplja je iskusna i krajnje profesionalna. Mora se priznati, i vrlo kreativna. Vješto koristi društvene mreže i cilja ranjive društvene grupe, prvenstveno tinejdžere i majke. Bira se svaka riječ, sintagma i slika. Oni su skriveni negdje u Sarajevu, ali to nam ni Ćeranič ni RTRS, neće da kažu.

Tu su i vehabije braćo Srbi koji su raspoređeni na međunarodno nepriznatim granicama Republike Srpske i samo čekaju trenutak da upadnu u naš entitet i ponove zločine sa Vozuće.

Soroš već odavno rovari po Republici Srpskoj iz Budimpešte, Podgorice, Tuzle, Sarajeva, uz pomoć naših srbomrzaca, plaćenika, nevladinića i takozvanog Saveza za promjene. Ali i to ćemo ubzro regulisati zakonom.

Nema spavanja braćo Srbi i sestre Srpkinje, neprijatelji su svuda oko nas. Ove naše ćete lako prepoznati, nisu zadovoljni platama, zdravstvom, policijom, tužilaštvom, sudstvom,  školstvom. Naši su im putevi uvijek puni rupa, ne vole predsjednika Dodika, idu u Sarajevo bez problema, u Hrvatsku i Tursku na more, a maštaju o skijanju u Austriji. Stalno pričaju o ljudskim pravima, demokratiji i govore da nam mladi odoše i da nas pojede korupcija, nepotizam i partitokratija. Nisu paranoični, ne gladaju RTRS i ne pišu ćirilicom.

Mi nismo paranoični, jer nismo narod obični.

 

Prenošenje blogova i tekstova sa portala Frontal dozvoljeno je nakon isteka 48 časova od objave bloga ili uz pismeno odobrenje redakcije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog