Srđan Puhalo

Srđan Puhalo je rođen 1972. godine u Foči, jer u Kalinoviku nije bilo porodilišta.Odrastao je u Kalinoviku uz pomoć roditelja, mnogobrojne familije i "Politikinog zabavnika". Čuvajući krave kod babe Radojke shvatio je da je život veoma težak, pogotovo u Kalinoviku. Do četrnaeste godine bio je učesnik dvije omladinske radne akcije, posjetio koncentracione logore Jasenovac i redovno se takmičio u "Titovim stazama revolucije", što je ostavilo neizmjerni trag na njegovoj krhkoj ličnosti. Srednju školu završio je u Sarajevu, a psihologiju je diplomirao u Beogradu. Iluzije je izgubio prilično rano, a nevinost dosta kasno. Preživio je dva rata, kao i veliku inflaciju u Srbiji, a onda je došao da živi u Banjaluku. Magistrirao je psihologiju u Banjaluci, a doktorirao u Sarajevu. Dobar je otac dvoje djece, a loš muž jedne žene. Nije nosilac nijednog ordena, ali zato ga krase mnogi epiteti kao što su soroševac, nevladinac, strani plaćenik, antisrbin, autošovinista, Bakirov Srbin. Mašta da postane profesor na Fakultetu političkih nauka u Banjaluci. Ima mnogo problema sa pravopisom, stranim jezicima, potencijom i holesterolom.

Srđan Puhalo

Detaljan plan otmice Milorada Dodika, s naglaskom na stvari

Dame i gospodo komandosi,

Pred nama je važan i odgovoran zadatak a to je da kidnapujemo Milorada Dodika i na taj način zadamo veliki udarac Srbima, Rusima, Kinezima i Trampu. Procjene su da otmicom Dodika obezglavićemo Republiku Srpsku i Rusiju ostaviti bez njezinog glavnog igrača na Balkanu.

Moramo djelovati brzo i odlučno i zadaci su više nego jasni.

Jedinica Bravo 1 obezbjeđuje prilaz objektu i ne smije dozvoliti bilo kome da dođe do imanja Dodika po cijenu sukoba sa policijom Republike Srpske.

Jedinice Bravo 2 i 3 upadaju na imanje Milorada Dodika, pronalaze ga, vežu i vode do helikoptera. Koristiti samo nužnu fizičku silu, koja je potrebna da bi se „paket“ onesposobio i spremio za transport.

Jedinica Bravo 4 ima zadatak da pokupi presvlaku Milorada Dodika tj. gaće, potkošulje i čarape. Voditi računa da gaće budu slip, jer Dodik je sportista i ne voli bokserice. U nedostatku čistih slip gaća, moguće uzeti i bokserice. Opšte je poznato da je Dodik košarkaš i preferira pokošulje na bretele i te potkosulje su prioritet u odnosu na T majice. Što se tiče čarapa jedinica Bravo 4 mora biti u vezi sa jedinicom koja će kupiti odijela i kravate.

Jedinica Bravo 5 kupi odijela, košulje i kravate. U toj operaciji moramo voditi računa da pokupimo samo odijela koja su sašivena izvan „srpskog sveta“ i na taj način kompromitujemo njegov patriotizam i potencirajući njihovu cijenu pokušamo da ga kompromitujemo kod Srba. Kravate moraju biti uparene sa odijelima i čarpama, jer bez obzira šta mislili o njemu moramo poštivati „Ženevsku konvenciju“. Kupimo samo XXXL bijele boje ili svijetlo plave.

Jedinica Bravo 6 kupi cipele i stvari za ličnu higijenu. Cipele moraju biti razgažene da ga ne žuljaju, mučićemo ga sofisticiranijim metodama. Od higijene obavezno pronaći četkicu za zube, trimer za dlake iz nosa i uva i stik za pod mišku. Dodik je dijete socijalizma i od tada koristi isključivo parfem marke Brut, mada mijenja politička uvjerenja. U bifeu pokupiti jedan litar domaće jabukovače, jer time se Dodik dezinfikuje nakon brijanja.

Jedinica Bravo 7 treba da prikupi duhovnu nadgradnju Milorada Dodika a to znači knjige Handkea, DVD-ovi Kusturice i CD ove od Žareta i Gocija, Žareta, Gocija, Marinka Rokvića, Cece, Ivane Žigon i „Istoriju Republike Srpske“ od Kecmanovića i Antića.

Jedinica Bravo 8 je sastavljena isključivo od Engleza i oni insistiraju da za potrebe Britanskog muzeja pokupe sve umjetničke slike, ikone i skulpture za koje procijene da imaju umjetničku vrijednost, a koje krase imanje Milorada Dodika. Postoje indicije da se kod Dodika nalazi „Posrnula Madona sa velikim dudama“, koja ima neprocjenjivu vrijednost. Neki stručnjaci iz Venecijanske komisije smatraju da se originalni prevod na srpski jezik „Dejtonskog mirovnog sporazuma“, nalazi kod Milorada Dodika, čije bi objavljivanje dovelo do potpunig preokreta u politici Bosne i Hercegovine i ukidanja OHR-a i funkcije Visokog predstavnika.

Dame i gospodo, pred vama je odgovoran i važan zadatak od kojeg zavisi budućnost i stabilnost Balkana.

Srećno.

 

Preuzeto sa: blogger.ba

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog