Muzika i film

Глумци читају позната књижевна дјела

Глумци који су добиле улоге у екранизованим дјелима познатих књига сада онлајн читају исте.

Глумац Данијел Редклиф, многима познат по улози чаробњака Хари Потера, заједно са својим колегама читаће прву књигу "Хари Потер и Камен мудрости". 


Ово је јединствена прилика за све љубитеље књига о чаробњаку и његовој дружини. Издавачи књиге су поручили да је ово намијењено свим родитељима, наставницима и старатељима како би дјеца била заинтересована, а да мало магије није на одмет док смо у изолацији.
 
Пратећи примјере бројних познатих личности који су своје вријеме и славу искорстили за прикупљање новца у хуманитарне сврхе, тако је Енди Серкис, глумац који је "оживио" Голума у познатој трилогији "Госпорад прстенова" најавио да ће читати  роман Џ. Р. Р. Толкина који претходи роману „Господар прстенова“, од почетка до краја без паузе, преноси Би-Би-Си.
 
Овај перформас који ће трајати од 10 до 12 сати за циљ има да се скупи 100 хиљада фунти које ће се подијелити између двије хуманитарне организације, а све како би се помогло здравственим радницима и онима који су најугороженији током пандемије вируса корона. 

Глумац ће са читањем започети у петак, 8. маја у 10 часова по британском љетњем времену.

 
Фронтал/А.Г.
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog