Zanimljivosti

Необичан пријатељски гест – Џорџ Клуни својим пријатељима поклонио по милион долара

У интервјуу који је дао магазину GQ Џорџ Клуни је коначно одговорио на гласине које су колале већ више година да је својим најбољим пријатељима поклонио по милион долара. Причу о овом необичном гесту најприје је објелоданио Клунијев пријатељ Ренди Гребер 2017. године, али познати глумац то никада до сада није коментарисао.


Џорџ Клуни није желио до сада да говори о овој својој одлуци

Клуни у интервјуу наводи да се то догодило 2013. године, у вријеме када је „тек упознао" своју садашњу супругу Амалу, и прије него што су почели да се забављају.

„Био сам самац. Сви смо старили. Имао сам већ скоро 52 године, а већина мојих пријатеља је старија од мене“, каже Клуни.

Ухватио је себе како размишља о свему што су пријатељи учинили за њега током његове каријере.

„Спавао сам на њиховим каучима кад сам био шворц. Позајмили су ми новац кад сам био без пребијене паре. Помагали су ми годинама кад год ми је била потребна помоћ. И ја сам њима помагао годинама. Сви смо одлични пријатељи“, додаје.


Клунијев гост у вили на језеру Комо је био и Барак Обама

Онда је помислио да без њих не би имао ништа од овога што сада поседује.

„Стварно смо врло блиски, и стварно сам помислио, у реду, све сам их ставио у тестамент и ако ме удари аутобус, они ће добити мој новац. А, онда, опет, пало ми је на памет, зашто да чекам да ме удари аутобус?“.

Зато је подигао 14 милиона долара у кешу. Купио 14 ранаца и у сваки спаковао по милион долара. Наредног дана је позвао своје пријатеље и предао им новац.

„Држао сам пред собом карту свijета и показао им сва мjеста која желим да обиђем и сва мjеста која сам захваљујући њима успiо до сада да обиђем. И рекао им: 'Како се одужити људима који су ти то омогућили? Шта кажете на милион долара?'“.

Наредне године Клуни се оженио.

 

Извор: rts.rs
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog