Sport

Meni da sastavljaju spisak? Samo neka probaju!

"Rekao bih ime i prezime, javnost bi sve znala", objasnio je Piksi.

Novi selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi prvi put se obratio medijima od dolaska na kormilo reprezentacije Srbije i govorio na mnoge teme koje su zanimale novinare.

Piksi je govorio više o stilu igre, napadačima reprezentacije i potencijalnom "prevaspitavanju", a upitan je i za komentar nedavne izjave bivšeg selektora Slavoljuba Muslina. Trener koji je odveo Srbiju na Mundijal otkrio je da je smenjen pošto mu je traženo da "pravi ustupke na spisku", a Piksi je otvoreno rekao da to njemu neće moći da se desi.

"Kao prvo, ne bih čekao tri godine da kažem nešto tako. Kažem naravno kako bih ja reagovao...", poručio je legendarni fudbaler.

"Kao druga stvar - istog momenta bih obavestio javnost. Seo bih ovde i rekao svima da ne bih više da radim ovaj posao jer imam preveliki pritisak, rekao bih ime i prezime, javnost bi sve znala. Ja ne bih trpeo te stvari, ako su naravno bile. U mojoj situaciji to se neće desiti. Neka probaju, pa da vidimo dokle ide ta granica...", nasmejao se Dragan Stojković i zaključio:

"Mislim da sam bio jasan".

 

Izvor: mondo.rs
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog