Sport

Почела изградња "Street Workout" парка у Палама

За све љубитеље "Street Workout"-a или "уличног тренинга", рекреативце и спортисте ускоро ће бити доступан парк за ову врсту спорта и тренирања на отвореном, уз помоћ више различитих справа за вјежбање.

С обзиром на то да је фудбалски стадион, односно СРЦ "Влајко Петровић" у Палама посљедњих мјесеци постао центар спортских дешавања и окупљалиште великог броја рекреативаца, овај парк за улични тренинг биће додатна атракција и разлог више да млади проводе више времена бавећи се спортом.

Изградња "Street Workout" парка поред стадиона "Романије" и атлетске стазе реализује на иницијативу директора паљанског Водовода и канализације Дејана Којића, чији радници из предузећа вриједно раде на изградњи парка.

Шампион Балкана у "Street Workout" - у Томислав Мијовић из Пала каже за портал Катера да ће овај парк бити од изузетног значаја за развој овог спорта у Палама.

- Већ дуго година, као једини такмичар у "Street Workout"-у из Пала се борим да овако нешто добијемо у нашем граду, да уведемо младе у овај спорт, у здрав начин живота, а Street Workout је један од најбољих начина за развој комплетне мишићне структуре - каже Мијовић.

Он истиче да је предност овог парка то што ће бити бесплатан и доступан за све људе, без обзира на узраст.

Мијовић је позвао све будуће посјетиоце и кориснике овог "Street Workout" парка у СРЦ "Влајко Петровић" да чувају парк колико је то могуће, да га одржавају, не бацају отпатке и да не оштећују справе за вјежбање.

Мијовић је у својој каријери такмичара у "Street Workout"-у освојио више од 100 златних медаља, шампион је Балкана и мећународни и апсолутни шампион Србије и БиХ.

 

Изовр: katera.news

 

Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog