Vijesti

25. 11. ne može biti Dan državnosti. Zašto? Jer nema države.

To bi bilo isto da rođendan slavi osoba koja nikad nije rođena. Danas je moj sin mogao slaviti 10. rođendan. Nije, jebi ga, kad nemam sina. Kao sto nemam ni državu. Zašto je nemam? Pa OHR. OHR i država ne idu zajedno!

Dakle, dok postoji OHR u BiH, BiH nije država. I neće ni biti. OHR negira državnost BiH kao što svjetlo negira mrak i abortus rođenje. Onaj tko želi da BiH bude država bi trebao zazivati odlazak OHR-a. Međutim, ti isti to ne rade. Oni zazivaju OHR intervenciju.

 

Svaka OHR intervencija je novo i dodatno razdržavljenje države. Da bi država bila država ne može i ne smije imati vanjskog suverena. A OHR je upravo to. I zato BiH, naime, nije država.

Dalje, u BiH su tri naroda državotvorna: To su Bošnjaci, Srbi i Hrvati. Trenutno su tri od ta dva naroda iznimno nezadovoljna. To također BiH onemogućuje da bude država. Ne može država biti država ako je 66 posto onog što ju čini državom - konstantno nezadovoljno. Zamislite sad onu 8/8/8 formulu: Rad, razonoda i san. I zamislite da neka osoba od tih 8/8/8 ima samo 8.

I vi tvrdite da je ta osoba zadovoljna i da je ona kompletna osoba? Ne. Ona je samo sjenka osobe. Kao što je i BiH samo sjenka države. Možete se vi sada ljutiti na mene, ali sam vam ja samo rekao onako kako je. Eto ga. RT za još ovakvih besplatnih otvaranja očiju. Sretan vam dan ničega.

Živjeli.

 

Izvor: tviter @crnjac99

 

Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog