Sport

Igor Vračar proglašen za najboljeg mladog sportistu grada Niša

Vračar: Osjećaj ponosa kada vam aplaudiraju Dejan Savić i Dragan Stojković, neću zaboraviti nikada u životu

Reprezentativac Srbije i član Džudo kluba "Kinezis" iz Niša, Igor Vračar iz Istočnog Sarajeva, proglašen je u srijedu za najboljeg mladog sportistu grada Niša za proteklu godinu.

Vračar u razgovoru za Frontal kaže da osjećaj ponosa kada je shvatio da mu aplaudiraju Dejan Savić, Dragan Stojković, Sonja Vasić i mnogi drugi je nešto što neće zaboraviti nikada u svom životu.

- S obzirom da sam u Niš došao prošle godine iz jednog manjeg grada, sama činjenica da sam nominovan za ovu nagradu je bila velika stvar za mene, ali s obzirom na to koje sam rezultate postigao ni malo me nije iznenadila. Ipak, kada sam izašao na binu pred sportskim legendama koje su prisustvovale na toj svečanosti, i kada su me zvanično proglasili za najboljeg mladog sportistu, osjećaj je bio nevjerovatan. 

Taj osjećaj ponosa kada sam shvatio da mi aplaudiraju Dejan Savić, Dragan Stojković, Sonja Vasić i mnogi drugi je nešto što neću zaboraviti nikada u svom životu. Takođe, ova nagrada mi je dodatni motiv da nastavim dalje i znak da sam na pravom putu sa kojeg ne treba da skrećem.


Što se nastavka svoje karijere tiče, Igor Vračar za Frontal kaže da u martu slijedi seniorsko prvenstvo Srbije, koje će mu biti prvo nacionalno prvenstvo s obzirom da je ovogodišnje prvenstvo propustio zbog povrede.

-Što se tiče budućnosti, ja volim sve da radim korak po korak. Trenutno sam u bazičnim pripremama za sljedeću godinu koja će biti velika promjena za mene jer prelazim u seniorsku konkurenciju. 

5. marta će se održati seniorsko prvenstvo Srbije, koje će mi biti prvo nacionalno prvenstvo s obzirom da sam prvenstvo ove godine propustio zbog povrede.

Iskreno, radujem se nastupu na tom takmičenju I jako sam optimističan. Sve poslije toga će da ide postepeno, a ja vjerujem u sebe I daću sve od sebe da u budućnosti napravim veliki sportski rezultat, dodao je ja kraju Vračar.

 

FRONTAL

  

Twitter
Anketa

Da li podržavate ideju da se Dan Republike Srpske umjesto 9. januara slavi 15. februara?

Rezultati ankete
Blog