Sport

Igor Vračar proglašen za najboljeg mladog sportistu grada Niša

Vračar: Osjećaj ponosa kada vam aplaudiraju Dejan Savić i Dragan Stojković, neću zaboraviti nikada u životu

Reprezentativac Srbije i član Džudo kluba "Kinezis" iz Niša, Igor Vračar iz Istočnog Sarajeva, proglašen je u srijedu za najboljeg mladog sportistu grada Niša za proteklu godinu.

Vračar u razgovoru za Frontal kaže da osjećaj ponosa kada je shvatio da mu aplaudiraju Dejan Savić, Dragan Stojković, Sonja Vasić i mnogi drugi je nešto što neće zaboraviti nikada u svom životu.

- S obzirom da sam u Niš došao prošle godine iz jednog manjeg grada, sama činjenica da sam nominovan za ovu nagradu je bila velika stvar za mene, ali s obzirom na to koje sam rezultate postigao ni malo me nije iznenadila. Ipak, kada sam izašao na binu pred sportskim legendama koje su prisustvovale na toj svečanosti, i kada su me zvanično proglasili za najboljeg mladog sportistu, osjećaj je bio nevjerovatan. 

Taj osjećaj ponosa kada sam shvatio da mi aplaudiraju Dejan Savić, Dragan Stojković, Sonja Vasić i mnogi drugi je nešto što neću zaboraviti nikada u svom životu. Takođe, ova nagrada mi je dodatni motiv da nastavim dalje i znak da sam na pravom putu sa kojeg ne treba da skrećem.


Što se nastavka svoje karijere tiče, Igor Vračar za Frontal kaže da u martu slijedi seniorsko prvenstvo Srbije, koje će mu biti prvo nacionalno prvenstvo s obzirom da je ovogodišnje prvenstvo propustio zbog povrede.

-Što se tiče budućnosti, ja volim sve da radim korak po korak. Trenutno sam u bazičnim pripremama za sljedeću godinu koja će biti velika promjena za mene jer prelazim u seniorsku konkurenciju. 

5. marta će se održati seniorsko prvenstvo Srbije, koje će mi biti prvo nacionalno prvenstvo s obzirom da sam prvenstvo ove godine propustio zbog povrede.

Iskreno, radujem se nastupu na tom takmičenju I jako sam optimističan. Sve poslije toga će da ide postepeno, a ja vjerujem u sebe I daću sve od sebe da u budućnosti napravim veliki sportski rezultat, dodao je ja kraju Vračar.

 

FRONTAL

  

Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog