Vijesti

Uručene glavne nagrade srećnim dobitnicama Podravka nagradne igre i donacija ustanovama koje brinu o djeci (FOTO)

Podravka je obilježila završetak svoje velike nagradne igre „Kad biraš po svom, biraj hranu za uživanje, auto za foliranje“ uručivanjem dvije glavne nagrade – dva vozila Renault Clio. U salonu Guma M, u Sarajevu, dobitnice su preuzele svoje nagrade. Pored uručenja glavnih nagrada, Podravka je odlučila donirati 10% vrijednosti glavnih nagrada u proizvodima, ustanovama za djecu bez roditeljskog staranja u BiH ili imaju štićenike.

Direktor Podravke BiH, Igor Manjić svečano je uručio ključeve automobila dobitnicama - gospođi Ružici Bulić i gospođi Nikolini Grahovac te zahvalio se potrošačima za kontinuiranu vjernost. „Zadovoljstvo nam je i ove godine biti uz naše vjerne potrošače. Podravka je kompanija sa kvalitetnim proizvodima, ali je i društveno odgovorna kompanija koja kontinurano radi na unaprijeđenju kvalitete života te njeguje suradnju s lokalnim zajednicama, a naši potrošači to prepoznaju i nagrađuju vjernošću. Raduje nas činjenica da je 230 vrijednih poklona i dva automobila pronašlo svoju adresu. 

Osobito mi je drago što smo obradovali pet bh. ustanova koje se brinu o djeci bez roditeljskog staranja“, rekao je Igor Manjić, direktor Podravke. Pojedinačna vrijednost donacija je 1.000 KM.  Ustanove kojima su dodijeljene donacije su: SOS dječje selo Sarajevo, Majčino selo Međugorje, dječji dom Rada Vranješević Banja Luka, JU Dom-porodica Zenica i JU Dom za djecu bez roditeljskog staranja Tuzla.

„Jako sam sretna što sam osvojila glavnu nagradu. Niisam očekivala glavnu nagradu, ali me je zato i mnogo obradovala. Podravkini proizvodi su i veza sa tradicijom, i odgovor na zahtjeve modernoga životnoga stila pa nema sumnje da će i dalje biti veoma zastupljeni u mojoj kuhinji, sad još i više“, izjavila je Nikolina Grahovac, jedna od dvije dobitnice glavne nagrade.

Učestvovanje u nagradnoj igri je bilo moguće uz ostvarenu kupovinu Podravka proizvoda u vrijednosti od 10,00KM i viš,e bilo gdje u Bosni i Hercegovini u razdoblju od 15. 3. do 15. 5. 2022., a završni krug izvlačenja imena dobitnika obavljen je 16.5. Tijekm osma krugova izvlačenja nagrađena su 232 vjerna potrošča i to sa: 2 vozila Renault Clio, 130 poklon kartica vrijednosti 100 KM te 100 poklon paketa Podravka, kad biraš po svom.

Podravka svoju vezu sa potrošačima u BiH brižljivo njeguje kroz razne programe vjernosti i brojne društveno odgovorne aktivnosti i projekte. Potpora potrošača u Bosni i Hercegovini dokaz je da, kad se radi od srca, to se pamti i voli.

 

Frontal

Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog