Vijesti

У Српској 20 новозаражених, једна особа преминула

Од посљедњег извјештаја о епидемиолошкој ситуацији у Републици Српској, у посљедњa 24 часа у Институту за јавно здравство Републике Српске, Универзитетском клиничком центру Републике Српске, Универзитетској болници у Фочи и у болницама Св. Врачеви у Бијељини и Св. апостол Лука у Добоју извршено је тестирање 108 лабораторијских узорака, а нови вирус корона (SARS-CoV-2) потврђен je код 20 особа.

Ради се о 11 мушкарца и девет жена, од којих су четири млађе, седам средње и девет старије животне доби.

Према мјесту пребивалишта, осам особа је из Вишеграда, седам из Бањалуке, по двије из Бијељине и Приједора и једна из Кнежева.

У посљедња 24 часa, Институту за јавно здравство Републике Српске пријављен je један смртни случај. Ради се о жени, старије животне доби из Бањалуке.

До сада je у Републици Српској потврђен 112.391 случaj вируса корона, а преминулo je укупно 6.380 особa код којих је потврђен тест на вирус корона.

У Републици Српској, тестирано je укупно 426.115 особa.

Укупан број хоспитализованих у Републици Српској је 23, у Универзитетском клиничком центру Републике Српске 7, а у осталим болницама 16. На респиратору је једна особа (УКЦ Републике Српске).

 

Фронтал

Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog