Region

Weekend Media Festival

Više od 5000 posjetilaca jubilarnog Weekenda opravdalo #SAMODOĐI (FOTO)

Ovogodišnji jubilarni Weekend održao se pod sloganom #SAMODOĐI. Bila je to poruka svim posjetiocima koji su u dobroj atmosferi ispratili ljeto i dočekali jesen uz predivnu rovinjsku kulisu.

Više od pet hiljada posjetilaca uživalo je u panelima, predavanjima, koncertima, izložbama i networkingu, istovremeno upijajući posljednje zrake sunca. Kreativno okruženje bilo je prilika da se okupe neki od najboljih predavača iz cijelog svijeta te na gotovo 40 panela, predavanja i razgovora ugoste 100 govornika. Razloga za slavlje ovih je dana u Rovinju bilo mnogo, od vrhunskih panela i predavača, do ludih tuluma. Ove se godine vodila rasprava o ljudskim pravima i fake newsu, slušala su se poučna predavanja o najavljivanoj recesiji, web 3.0, agencijama 2.0, raspravljalo se može li se inovativnost naučiti, a sve su zaokružili TV maratonci – prepoznatljiva TV lica regije i panel znakovitog imena Pušiona, tokom kojeg su panelisti otkrili svoje najveće poslovne promašaje.

Ono po čemu će ovogodišnji Weekend Media Festival ostati upamćen je odlična atmosfera koju su od samog otvorenja držali na vrhuncu Darko Rundek / Jazz orkestar HRT-a, Matija Cvek & Funkensteins, Konstrakta & Zemlja Gruva,  Marija Mirković i brojni drugi.

 
Izvor: weekend.hr 
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog