Sport

Bivši igrač Želje kritikovao Crvenu zvezdu: Mene bi bilo sramota prošetati beogradskom kaldrmom (VIDEO)

Rade Bogdanović (52), nekadašnji fudbaler Željezničara, komentarisao je slabe nastupe Crvene zvezde u evropskim takmičenjima ove sezone.

On je gostujući u emisiji RTS-a nakon evropskih utakmica Crvene zvezde i Partizana istakao da šampionima Srbije već duže vrijeme nedostaje pravi centarfor.

"Nisu dobro odradili ljetnji prijelazni rok. U boj ka Ligi šampiona se ne ide bez centarfora. Kupili su centarfora, života mi, mene bi bilo sramota beogradskom kaldrmom prošetati, a da kupim onog Coulibaly u 31-32. godini", rekao je stručni konsultant RTS-a.

Bogdanović ipak hvali mladog 20-godišnjeg Stefana Mitrovića koji je ove sezone eksplodirao, a postigao je i gol u porazu protiv Ferencvaroša (2:1).

"To je prava budućnost, ovaj momak ako bude imao sreće i zdravlje ga bude poslužilo na ovu brzinu i tehniku to je budući idol, ako ga budu znali dobro da razvijaju. Nisam bio nešto ni siguran da su oni na njega pretjerano računali s ozbirom na to da su Bukarija preplatili. To je dobro u ovom porazu… Inače, Zvezdi kao jednom od najvećih klubova, kao i Partizanu, fali jedna fudbalska veličina od domaćih igrača", dodao je bivši igrač Želje.

Bogdanović je važio za jednog od najtalentovanijih igrača Željezničara krajem osamdesetih godina prošlog vijeka.

Debitovao je sa 17 godina, a po izbijanju rata 1992. godine je napustio Grbavicu i otišao u Južnu Koreju. Vrhunac karijere doživio je u sezoni 1997/1998. kada je potpisao za Atletico Madrid. Takođe, od 1998. do 2002. je nastupao za njemački Werder.

 

Izvor: klix.ba
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog