Banja Luka

Tokom turnira Srpska open obustava saobraćaja u nekoliko ulica

Saobraćaj će biti potpuno obustavljen na području Teniskog centra Republike Srpske u Banjaluci od sutra do 23. aprila povodom održavanja turnira Srpska open, saopšteno je iz Gradske uprave.

U ovom periodu saobraćaj će biti obustavljen u Ulici dr Mladena Stojanovića - od Ulice Trive Amelica do Ulice Olimpijskih pobjednika, u Ulici olimpijskih pobjednika na dijelu od Bulevara Srpske vojske do Ulice dr Mladena Stojanovića.

Saobraćaj će biti obustavljen i u Gundulićevoj ulici na dijelu od Aleje Svetog Save do Ulice Olimpijskih pobjednika, te ogranaku Bulevara srpske vojske na dijelu od broja 150 do ulice Olimpijskih pobjednika, navedeno je u saopštenju.

Iz Gradske uprave dodali su da će javni prevoz putnika na linijama koje saobraćaju Ulicom dr Mladena Stojanovića na dijelu od raskrsnice sa ulicom Trive Amelice do raskrsnice Olimpijskih pobjednika i Kralja Petra Prvog Karađorđevića, biti preusmjeren iz Ulice kralja Petra Prvog Karađorđevića lijevo u ulicu Olimpijskih pobjednika, Prvog krajiškog korpusa, Kralja Petra Drugog i Trive Amelice i dalje postojećom trasom, u povratku istim ulicama u suprotnom smjeru.

Na prigradskim linijama koje saobraćaju iz smjera sjeverabiće skraćene trase linija do stajališta "Malta".

"Republičke linije javnog prevoza putnika iz smjera Čelinca biće preusmjerene iz Bulevara vojvode Stepe Stepanovića u Bulevar vojvode Petra Bojovića i Bulevar Srpske vojske i dalje registrovanom trasom u povratku istim ulicama u suprotnom smjeru", naveli su iz Gradske uprave.

Za vrijeme obustave saobraćaj će regulisati i preusmjeravati policija.

Iz Gradske uprave mole sve učesnike u saobraćaju za oprez i razumijevanje, zbog otežanog odvijanja saobraćaja za vrijeme održavanja teniskog turnira "Srpska open".

 

Izvor: srna.rs
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog