Svijet

Otkrijte svijet fintech-a sa dr Dragom Inđićem na Adria Summit-u

Adria Summit "Budućnost digitalne trgovine", koji se održava od 3. do 7. maja u Hrvatskoj i Sloveniji, koncipiran je kao platforma koja povezuje poslovne lidere i stručnjake regije iz različitih industrijskih vertikala, sa ciljem razmjene znanja, pozitivnih i negativnih iskustava koja donosi ubrzani tehnološki razvoj.

Uz uobičajene panel diskusije, program će činiti i specijalizovane interaktivne prezentacije, radionice i sesije, uz dodatne formalne i neformalne forme diskusije. Organizovan je i poseban masterclass o fintech industriji, pripremljen prema jednom od prvih akreditovanih akademskih
programa u ovoj oblasti u Velikoj Britaniji.

Masterclass by Drago Inđić je sažeta verzija Fintech modula na nivou čitavog semestra, gdje svaka oblast obuhvata deset originalnih slajdova korištenih u nastavi za preko 150 studenata master i MBA studija u toku tekuće akademske godine. Rasprava o Fintech slučajevima i temama izabranim od strane učesnika može se nastaviti online nakon događaja.

Masterclass će držati dr Drago Inđić, investicioni stručnjak koji trenutno predaje Fintech na nekoliko vodećih britanskih univerziteta (UCL, Queen Mary University i Warwick Business School). Nakon dugogodišnje karijere u industriji hedž fondova, Drago je postao serijski suosnivač i savjetnik tehnoloških firmi širom Evrope.

Za ovaj masterclass možete se prijaviti OVDJE, a više informacija o Adria Summitu pročitajte na adriasummit.com

 

Frontal

Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog