Politika

Konaković: Ovo je bila najproduktivnija sjednica u istoriji Savjeta ministara

Ministar spoljnih poslova BiH Elmedin Konaković obratio se medijima nakon današnje sjednice Savjeta ministara BiH i kazao da je današnja sjednica možda i najproduktivnija u istoriji BiH.

“Želim da još jednom akcentiram danas kad smo uspjeli donijeti jednako važnih odluka za sve građane u BiH, od ovakvog koncepta funkcionisanja VM BiH svi će imati korist. Vidjeli smo da ima onih kojima nije drago jer se odvija jedan pozitivan proces u kojem niko ne tuguje ni likuje”, kazao je Konaković.

Istakao je da se radi o najproduktivnijoj sjednici u istoriji Savjeta ministara.

“Ovo je najproduktivnija sjednica u historiji Vijeća ministara. Donijeli smo odluke koje su godinama stajale u ladicama. Niko nije izgubio niti pobijedio, spreman sam za sve naredne kompromise i projekte i u Republici Srpskoj i u FBiH jer je to jedini način da zadržimo ljude u BiH“.

Još je kazao da bi ministri dobili svoje plate i da se nisu dogovorili sve danas, ali da koristi za građane ne bi bilo.

“Mi bi svoje plate dobili i da se ovo nismo dogovorili, ali ništa od toga ne bi imalo koristi za građane. Zahvaljujem se predsjedavajućoj Krišto koja pokazuje ogromnu energiju da nas sve održi i okupi sa različitim pogledima, kao i kolegama iz Republike Srpske, koje su pokazale visok stepen odgovornosti“.

 

Izvor: n1info.ba
Foto: klix.ba 

 

Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog